ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολαφ Σολτς: Μοναδική η Ακρόπολη - Δεν μοιάζει με κανένα άλλο μνημείο

Ολαφ Σολτς: Μοναδική η Ακρόπολη - Δεν μοιάζει με κανένα άλλο μνημείο
Κυριάκος Μητσοτάκης και Ολαφ Σολτς στην Ακρόπολη
Twitter

Ο Ολαφ Σολτς ανήρτησε φωτογραφίες της Ακρόπολης στα social media, χαρακτηρίζοντας το μνημείο «εξαιρετικό» και λέγοντας ότι δεν μοιάζει με κανέναν άλλο τόπο Δημοκρατίας. 

Ο Ολαφ Σολτς ανήρτησε φωτογραφίες από την επίσκεψή του στην Ακρόπολη δείχνοντας πόσο ενθουσιασμένος είναι που βρέθηκε στη χώρα μας. Ο Γερμανός καγκελάριος κατά την ξενάγησή του στην Ακρόπολη από τον Γερμανό καγκελάριο έκανε λόγο για επίσκεψη σε «πολύ καλούς φίλους», ευχαριστώντας τον Έλληνα πρωθυπουργό για το γεγονός ότι τον ξενάγησε «σε αυτό το καταπληκτικό μοναδικό μέρος στη μέση της Αθήνας».

«Αυτό το μνημείο δεν μοιάζει με κανένα άλλο για την Δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης» επισημαίνει ο Όλαφ Σολτς στο Instagram για την Ακρόπολη και καταλήγει: «Αυτές (σ.σ. η Δημοκρατία και η ελευθερία έκφρασης) είναι αξίες για τις οποίες η Ελλάδα και η Γερμανία συνεργάζονται σήμερα».

O Όλαφ Σολτς έκανε ανάρτηση και στο Twitter, στην οποία αφού ευχήθηκε «καλημέρα» στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέρθηκε στη συνέχεια στην «εντυπωσιακή» Ακρόπολη, προσθέτοντας ότι με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, θα συζητήσουν τον τρόπο μείωσης των υψηλών τιμών της ενέργειας. Παράλληλα, χαρακτήρισε ως «καλό» το γεγονός ότι Γερμανία και Ελλάδα εργάζονται στενά μαζί και είναι φίλοι τόσο στην ΕΕ όσο και στο ΝΑΤΟ.

Σχετικές ειδήσεις