ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η βόλτα του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας στο «Σταύρος Νιάρχος»

Η βόλτα του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας στο Σταύρος Νιάρχος
To βασιλικ;o ζεύγος της Ολλανδίας με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Intime news

Ο βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα επισκέφθηκαν το πρωί της Τρίτης το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» - Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει σήμερα το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας που επισκέπτεται επισήμως τη χώρα μας

Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας, που σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα περιλαμβάνει από συνάντηση με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και τον δήμαρχο Αθηναίων μέχρι επίσκεψη στην Ακρόπολη και την ογκολογική μονάδα του νοσοκομείου Παίδων.

Συγκεκριμένα ο βασιλιάς Γουλιέλμος – Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα που έρχονται πολύ συχνά στη χώρα μας καθώς διατηρούν μεταξύ άλλων και σπίτι στο Πόρτο Χέλι το πρωί της Τρίτης και συγκεκριμένα στις 09:35 βρέθηκαν στο φουαγιέ της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Εκεί μαζί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συζήτησαν για τη βία κατά των γυναικών.

Αμέσως μετά στις 11:00 θα παραστούν στον 14ο Διαγωνισμό καινοτομίας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας «The Squeeze» στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στις 12:25 είναι προγραμματισμένη επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Ελπίδα” και στις 15:00 σε σχολική μονάδα και δομές φιλοξενίας ανηλίκων.

Στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η Ανταποδοτική εκδήλωση του Βασιλιά και της Βασίλισσας της Ολλανδίας προς τιμήν της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Μέγαρο Μουσικής.

Αύριο, Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, ο βασιλιάς Γουλιέλμος – Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας θα μεταβούν από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν την επίσημη επίσκεψή τους στη χώρα μας.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τον Ολλανδό Βασιλιά Γουλιέλμο-Αλέξανδρο και την Βασίλισσα Μάξιμα, οι οποίοι πραγματοποιηούν επίσκεψη στην Ελλάδα έπειτα από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Σχετικές ειδήσεις

H υποδοχή του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας από την Σακελλαροπούλου

Bασιλικό ζεύγος Ολλανδίας: Κατέθεσαν στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη

Έφτασε στην Ελλάδα το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας