ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου: Ο Τσίπρας έκανε πρόταση μομφής στα χιόνια, γιατί όχι τώρα;

Γιάννης Οικονόμου
«Η κυβέρνηση υποχρεούται να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να διαλευκανθεί η υπόθεση των παρακολουθήσεων»
Intime News

«Η κυβέρνηση υποχρεούται να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να διαλευκανθεί η υπόθεση των παρακολουθήσεων», ανέφερε ο κ. Γιάννης Οικονόμου

Ξεκάθαρος αναφορικά με τα όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την χθεσινή του συνέντευξη στον ΑΝΤ1 ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι ο πρωθυπουργός ήταν σαφής και καθαρός και όσα είπε δεν επιδέχονται ούτε ερμηνείας ούτε συμπλήρωσης.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε παράλληλα ότι η κυβέρνηση δεν θα σταματήσει μέχρι να βρει την άκρη του νήματος στην υπόθεση. «Η κυβέρνηση υποχρεούται να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να διαλευκανθεί η υπόθεση των παρακολουθήσεων» είπε ο κ. Οικονόμου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε και στην κακοκαιρία και την πρόταση μομφής που είχε κάνει ο Αλέξης Τσίπρας τότε, λέγοντας: «Για να καταλάβει ο κόσμος, όταν έπεσε πολύ χιόνι στην Αττική και έκλεισε ο δρόμος, λέει ο κ. Τσίπρας, "φταίει η κυβέρνηση, είναι ανίκανη, να πέσει", πρόταση μομφής. Τώρα που λέει ο κ. Τσίπρας, τώρα που λέει ο κ. Βαξεβάνης ότι "είμαστε η πιο αντιδημοκρατική κυβέρνηση στον κόσμο, ότι αυτά που γίνονται δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ, ότι παρακολουθούμε τους άλλους", γιατί δεν έρχεται στη Βουλή να καταθέσει πρόταση μομφής;».

Επισήμανε ότι τα κακόβουλα λογισμικά έχει αποδειχθεί ότι χρησιμοποιούνται από κάποιους σε όλη την Ευρώπη και δεν μπορεί να το αποκλείσει κανείς αυτό και για την χώρα μας.

Δήλωσε ότι είναι σε εξέλιξη ανοιχτή δικαστική έρευνα που έχει δώσει κατευθύνσεις σε αρμόδιες αρχές και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει και μεγαλύτερες άμυνες.

Σχετικές ειδήσεις:

Οικονόμου για υποκλοπές: Πού βρήκαν τα στοιχεία όσοι τα επικαλούνται;

Οικονόμου για Βρέντζο: «Εκτιμήσεις χωρίς το παραμικρό στοιχείο»

Πολώνεται το πολιτικό σκηνικό - Δημοσίευμα Documento και αντιδράσεις