ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου στο Newsbomb.gr: Καμία σκιά στο θέμα των παρακολουθήσεων

Οικονόμου στο Newsbomb.gr: Καμία σκιά στο θέμα των παρακολουθήσεων
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου
Eurokinissi

Τι απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε ερώτηση του Newsbomb.gr, για το θέμα των παρακολουθήσεων και το εάν ο πρωθυπουργός θα πάει στη Βουλή να απαντήσει στον ΣΥΡΙΖΑ

Για το εάν κρύβεται ο πρωθυπουργός και δεν πηγαίνει στη Βουλή να απαντήσει στον ΣΥΡΙΖΑ για τις παρακολουθήσεις απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στο Newsbomb.gr.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ερωτηθείς από το Newsbomb.gr, για τo τι απαντά η κυβέρνηση στο ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζει πως ο πρωθυπουργός κρύβεται και δεν πηγαίνει στη Βουλή για το θέμα των παρακολουθήσεων, προσπαθώντας να αποφύγει τη συζήτηση, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο πρωθυπουργός έχει τοποθετηθεί με πολύ μεγάλη σαφήνεια από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε όλη αυτή η συζήτηση. Η κυβέρνηση πάντοτε με συγκεκριμένες απαντήσεις και ανακοινώσεις τοποθετείται σε όσα έχουν να κάνουν με το συγκεκριμένο θέμα. Από κει και πέρα, η δική μας επιδίωξη είναι μέσα από τον θεσμικό τρόπο, μέσα από τις θεσμικές λειτουργίες της συντεταγμένης πολιτείας να μην μείνει καμία σκιά γύρω από την υπόθεση αυτή. Αυτή είναι η τοποθέτησή μας. Προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε. Δεν θα μείνει καμία σκιά, όπως και δεν θα μείνει καμία σκιά. Οπως και δεν θα επιτρέψουμε στη συνωμοσιολογία, δεν θα επιτρέψουμε στους χειρισμούς, δεν θα επιτρέψουμε σε αυτή την επιχειρούμενη προσπάθεια δηλητηριασμού της κοινής γνώμης να διακόψει το έργο που υλοποιείται στην Ελλάδα, τους δρόμους που ανοίγουν για τους πολίτες, τα πολύ σημαντικά αποτελέσματα που έχει πετύχει η διακυβέρνησή μας τα τρία προηγούμενα χρόνια».