ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεραμέως: Θα ελεγχθεί κάθε πτυχή για την Κιβωτό του Κόσμου

Κεραμέως: Θα ελεγχθεί κάθε πτυχή για την Κιβωτό του Κόσμου
Η Νίκη Κεραμέως μίλησε για την Κιβωτό του Κόσμου
Glomex

Η Νίκη Κεραμέως μίλησε για τις καταγγελίες που αφορούν την Κιβωτό του Κόσμου, τα Πανεπιστήμια και τα φοιτητικά στεγαστικά επιδόματα.

Στις συγκλονιστικές καταγγελίες που έγιναν για την Κιβωτό του Κόσμου, αλλά και στα πανεπιστήμια και τα φοιτητικά φοιτητικά στεγαστικά επιδόματα, αναφέρθηκε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Η κα Κεραμέως, μιλώντας στο OPEN, είπε για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου ότι είναι ήδη σε εξέλιξη έρευνα και θα ελεγχθεί κάθε πτυχή. Σημείωσε, δε, πως τα φερόμενα περιστατικά είναι πραγματικά ανατριχιαστικά.

Με αφορμή αυτό αναφέρθηκε και στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση που εδώ και δύο χρόνια διδάσκεται στα σχολεία. «Η σεξουαλική αγωγή στα σχολεία έχει προληπτική αποστολή.»

Σε ό,τι αφορά στα πανεπιστήμια, είπε ότι είναι πολύ πιο εύκολο πλέον τα πανεπιστήμια να κάνουν αγγλόφωνα προγράμματα και συνεργασίες με άλλα διεθνή πανεπιστήμια. Από τις συνεργασίες αυτές, για παράδειγμα, ένας φοιτητής θα μπορεί να πηγαίνει για ένα ή δύο εξάμηνα στο Γέιλ χωρίς δίδακτρα. Ανακοίνωσε, επίσης, ότι η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται και στο Λονδίνο, όπου θα μεταβεί αργότερα σήμερα για σύναψη συμφωνιών.

Η υπουργός Παιδείας αναφέρθηκε και στο φοιτητικό επίδομα επισημαίνοντας πως θα δοθεί αναδρομικά, ενώ το ποσό αυξήθηκε από τα 1000 ευρώ στα 1500 ευρώ και για φοιτητές που συγκατοικούν στα 2000 ευρώ.

Τέλος, σχολίασε το θέμα με τις υποκλοπές. «Τα δημοσιεύματα επιχειρούν μια πρωτοφανή στοχοποίηση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης. Είναι αδιανόητο να κατηγορείται πρωθυπουργός της χώρας με τόσο σοβαρές κατηγορίες και να μην υπάρχει το παραμικρό στοιχείο τεκμηρίωσης.»

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκη Κεραμέως: Καλύπτεται φοιτητικό επίδομα και voucher

Κεραμέως: Έλληνες φοιτητές θα μπορούν να πάνε στο Γέιλ χωρίς δίδακτρα

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατήρ Αντώνιος έδινε εντολή να μας κλειδώνουν»