ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Θλίψη και οργή για τον θάνατο του 16χρονου

ΣΥΡΙΖΑ: Θλίψη και οργή για τον θάνατο του 16χρονου

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη, κάνοντας λόγο για αστυνομική αυθαιρεσία με τις ευλογίες Θεοδωρικάκου – Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο θάνατος του 16χρονου προκαλεί θλίψη και οργή, με το αίσθημα αδικίας και ανασφάλειας να πνίγει τους πολίτες. Το αίτημα, σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, είναι «παντού Δικαιοσύνη».

«Η τραγική εξέλιξη στην υπόθεση του Κώστα Φραγκούλη προκαλεί θλίψη και οργή. Θλίψη γιατί ένα παιδί 16 χρονών έχασε τη ζωή του, οργή γιατί αυτό συνέβη από σφαίρα αστυνομικού. Μια σφαίρα στο κεφάλι για παράβαση 20 ευρώ», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει:

«Στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη, στην Ελλάδα της διαφθοράς και της παρακμής η ανθρώπινη ζωή γίνεται όλο και πιο φθηνή. Η αστυνομική αυθαιρεσία με τις ευλογίες Θεοδωρικάκου - Μητσοτάκη οξύνεται. Η αίσθηση αδικίας και ανασφάλειας πνίγει τους πολίτες».

«Ένα μόνο αίτημα: παντού Δικαιοσύνη. Αυτό θα υπηρετήσει η προοδευτική κυβέρνηση της πολιτικής αλλαγής», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικές ειδήσεις:

Κούγιας για τον πυροβολισμό 16χρονου: «Είναι Τρίτη και 13»

Απεβίωσε ο 16χρονος Ρομά που πυροβολήθηκε από αστυνομικό

Θεσσαλονίκη: Την προφυλάκιση του αστυνομικού εισηγείται ο εισαγγελέας