ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καρφιά» Καστανίδη – Μπατζελή σε Ανδρουλάκη για την Καϊλή

«Καρφιά» Καστανίδη – Μπατζελή σε Ανδρουλάκη για την Καϊλή
INTIME

Για καθυστερημένη διαγραφή της Εύας Καϊλή έκαναν λόγο τόσο η Κατερίνα Μπατζελή όσο και ο Χάρης Καστανίδης, αφήνοντας αιχμές για τον Νίκο Ανδρουλάκη και δίνοντας εικόνα «σχίσματος» στο ΠΑΣΟΚ λίγο πριν τις εκλογές.

Από τις Βρυξέλλες μέχρι τη… Χαριλάου Τρικούπη φτάνουν οι «τριγμοί» που προκαλεί το Qatar Gate ελέω και της εμπλοκής της εκλεγμένης με το ΠΑΣΟΚ ευρωβουλευτή, Εύας Καϊλή.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μπορεί σε όλους τους τόνους να προσπαθεί να «χρεώσει» στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη την πρώην – πλέον- αντιπρόεδρο της Ευρωβουλής, δεν φαίνεται όμως να έχει πείσει ούτε τα στελέχη του γι αυτό.

Όχι επειδή τα τελευταία δεν πιστεύουν ότι η Εύα Καϊλή είχε «αυτονομηθεί» πολιτικά στηρίζοντας πρακτικά την κυβέρνηση, αλλά γιατί χρεώνουν στην ηγεσία του ίδιου του κόμματός τους, καθυστερημένη αντίδραση.

Συγκεκριμένα ο Χάρης Καστανίδης, έκανε μια σκληρή τοποθέτηση την Πέμπτη από το βήμα της Βουλής για το θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν δύο κατηγορίες πολιτικών στελεχών. Αυτά που ζουν για το κόμμα τους και αυτά που ζουν από το κόμμα τους. Υπάρχουν δύο κατηγορίες διαγραφομένων. Αυτοί που διαγράφονται γιατί έχουν υψηλές ιδέες και μένουν πιστοί σ’ αυτές και αυτοί που διαγράφονται όταν τις παραβιάζουν. Η ευθύνη των ηγεσιών είναι όταν ανέχονται αυτούς που ζουν από τα κόμματα και τους διαγράφουν έκπληκτοι τεθλιμμένοι όταν παραβιάζουν το νόμο. Να μην ξανασυμβεί».

Την επικριτική για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ παρέμβαση, ήρθε να ενστερνιστεί και ένα ακόμα στέλεχος του κόμματος και πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου, η κ. Κατερίνα Μπατζελή. Η τελευταία φιλοξενούμενη στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως το σκάνδαλο είναι ευρωπαϊκό, δεν δίστασε όμως να ξεκαθαρίσει πως «έπρεπε να είχε διαγραφεί πολύ καιρό πριν».

Σχετικές ειδήσεις

Εύα Καϊλή: Τα λάθη κατά τη σύλληψή της και το έγγραφο που την «έκαψε»

Εύα Καϊλή: Πώς επιβάρυνε τη θέση της - Η υπερασπιστική γραμμή της

Εύα Καϊλή: Αυτό είναι το αποκαλυπτικό έγγραφο που την «καίει»