Νίκος Ανδρουλάκης: Πρίγκιπας σε αποδρομή ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Μάλλον θέλει να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι είναι παιδιά της ίδιας πολιτικής μήτρας και συνυπήρξαν για πάρα πολλά χρόνια στην ίδια κοινοβουλευτική ομάδα», συμπλήρωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Νίκος Ανδρουλάκης: Πρίγκιπας σε αποδρομή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης
Eurokinissi
1'

«Πρίγκιπα σε αποδρομή» χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού 2023, αναφέροντας ότι «είχε το πολιτικό θράσος να συσχετίσει το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη με τον Πάνο Καμμένο».

«Μάλλον θέλει να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι είναι παιδιά της ίδιας πολιτικής μήτρας και συνυπήρξαν για πάρα πολλά χρόνια στην ίδια κοινοβουλευτική ομάδα», συμπλήρωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ανέφερε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε σήμερα ότι είναι ένας “πρίγκιπας” σε αποδρομή. Ο πρωθυπουργός των υποκλοπών, των απευθείας αναθέσεων και των εκθετικά αυξανόμενων κοινωνικών ανισοτήτων είχε το πολιτικό θράσος να συσχετίσει το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη με τον Πάνο Καμμένο».

«Μάλλον θέλει να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι είναι παιδιά της ίδιας πολιτικής μήτρας και συνυπήρξαν για πάρα πολλά χρόνια στην ίδια κοινοβουλευτική ομάδα», επισήμανε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Η πολιτική αυτονομία του ΠΑΣΟΚ είναι αδιαπραγμάτευτη όσο και αν δεν αρέσει στον κ. Μητσοτάκη και στα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα, που υπηρετεί με ευλάβεια εις βάρος του ελληνικού λαού», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Σχετικές ειδήσεις

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα πάω Μέτσοβο, στο βουνό παίρνονται οι αποφάσεις

Βουλή: Μητσοτάκης με food pass και Τσίπρας με κατώτατο μισθό 880

Μητσοτάκης: Κι εγώ θέλω να καρφώνω σαν τον Αντετοκούνμπο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή