ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές: Εντολή Τσίπρα για εξόρμηση διαρκείας στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές: Εντολή Τσίπρα για εξόρμηση διαρκείας στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
Προετοιμάζεται ο Αλέξης Τσίπρας για τις εκλογές
Eurokinissi

Η περίοδος των εορτών θα βρει τους βουλευτές και όσους βρεθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, στις εκλογικές τους περιφέρειες για ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να προετοιμαστούν για τις εκλογές

Κανένα περιθώριο χαλαρότητας, ούτε καν τις ημέρες των εορτών της Πρωτοχρονιάς, δεν θέλει να εμφανίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η ακρίβεια που χτυπάει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, αλλά και η έντονη προεκλογική περίοδος που εμμέσως διανύουμε, επιβάλει τη διαρκή παρουσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δίπλα στους πολίτες.

Αυτό ζήτησε επί της ουσίας από όλα τα στελέχη και τους βουλευτές του κόμματός του ο Αλέξης Τσίπρας. Να είναι όλοι και όλες, παρόντες και παρούσες στις τοπικές κοινωνίες. Να ακούσουν τα προβλήματα που τους μεταφέρουν οι εργαζόμενοι και οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, να καταγράψουν όλες τις αδυναμίες και τις ελλείψεις που παρουσιάζονται σε κάθε πόλη και χωριό της περιφέρειας, αλλά και να μεταφέρουν στους πολίτες τις προγραμματικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλωστε, η περίοδος των εορτών θα βρει τους βουλευτές και όσους βρεθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος, στις εκλογικές τους περιφέρειες για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, προσφέροντας μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για εξορμήσεις εκεί που χτυπάει πραγματικά η «καρδιά» της κοινωνίας και της πραγματικής οικονομίας.

Έτσι, όσοι βουλευτές και κορυφαία στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήλπιζαν πως θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, μάλλον θα απογοητεύτηκαν, καθώς στόχος του αρχηγού τους είναι να «καλύψουν» όσο το δυνατόν μεγαλύτερο τμήμα των εκλογικών περιφερειών τους.

Στην τελική ευθεία ο ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές

Η κινητικότητα αυτή θεωρείται επιβεβλημένη, καθώς μετά τις γιορτές ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπει στην τελική ευθεία για τις εκλογές. Η Κουμουνδούρου βρίσκεται σε διαρκή εκλογικό «συναγερμό».

Μπορεί η κυβέρνηση να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει προσφυγή στις κάλπες μέσα στην «καρδιά» του χειμώνα, όμως, όσο η ακρίβεια και οι αποκαλύψεις από το μέτωπο των υποκλοπών συνεχίζονται, οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα θεωρούν πιθανό ο Κυριάκος Μητσοτάκης να θελήσει να «αποδράσει» συντομότερα του αναμενομένου μέσω καλπών.

Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος που ο ΣΥΡΙΖΑ θα αρχίσει να ανακοινώνει εντός του Ιανουαρίου τα ψηφοδέλτιά του, θέλοντας να είναι έτοιμος ανά πάσα ώρα και στιγμή για τις εκλογές του 2023.

Σχετικές ειδήσεις

Σε θέση μάχης τα κομματικά επιτελεία - Η Τσαπανίδου και οι «ζυμώσεις» σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ

Παραίτηση Σμυρλή από το ΥΠΕΞ - «Επιστρατεύεται» για τις εκλογές στη ΝΔ χωρίς να είναι υποψήφιος

Γιάννης Οικονόμου: Εκλογές όσο πιο κοντά στο τέλος της τετραετίας