Γιάννης Οικονόμου: Εκλογές όσο πιο κοντά στο τέλος της τετραετίας

Αναφερόμενος στις εκλογές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, είπε ότι αυτές θα γίνουν όσο πιο κοντά στο τέλος της τετραετίας.

Γιάννης Οικονόμου: Εκλογές όσο πιο κοντά στο τέλος της τετραετίας
Ο Γιάννης Οικονόμου
1'

«Το έλλειμμα των τριάμισι δισεκατομμυρίων που θα είχαμε αν μειωνόταν ο ΦΠΑ σε ορισμένα αγαθά όπως στην Ισπανία, θα μας έβαζε σε μεγαλύτερες περιπέτειες στις οποίες δε θέλουμε να επιστρέψουμε», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ανέφερε ακόμη ότι το έλλειμμα που θα προκύψει θα έπρεπε να καλυφθεί και αυτό σημαίνει «φόρους και επιβαρύνσεις για το σύνολο της κοινωνίας».

Αναφερόμενος στις εκλογές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι αυτές θα γίνουν όσο πιο κοντά στο τέλος της τετραετίας.

Οικονόμου: Τι είπε για το «Market Pass»

Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου το αποτύπωμα για τον καταναλωτή είναι μεγαλύτερο με το «Μarket Pass» καθώς «αν καταργούσαμε τον ΦΠΑ σε ορισμένα είδη, το κέρδος για την τσέπη για παράδειγμα μιας οικογένειας με δύο παιδιά θα ήταν μικρότερο». Δήλωσε δε ότι διατηρεί αμφιβολίες για το αν η ενδεχόμενη μείωση του ΦΠΑ πράγματι θα περνούσε στην τσέπη του καταναλωτή.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει επιλέξει να λάβει μέτρα στήριξης, φορολογώντας τα υπερέσοδα από τον μεγάλο πλούτο, χωρίς να δημιουργεί επιβάρυνση στον προϋπολογισμό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή