ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ σε Οικονόμου: Θράσος να μας κατηγορούν εκείνοι που χειραγώγησαν την κοινή γνώμη

ΣΥΡΙΖΑ σε Οικονόμου: Θράσος να μας κατηγορούν εκείνοι που χειραγώγησαν την κοινή γνώμη
EUROKINISSI

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ απάντησε στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου σχετικά με την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο

«Το παραλήρημα του κ. Οικονόμου αποκαλύπτει τον πανικό του κ. Μητσοτάκη μπροστά στο δημοκρατικό κύμα που θα τον σαρώσει σε λίγους μήνες στις εκλογές», αναφέρει η αιχμηρή ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία σχετικά με το σχόλιο του Γιάννη Οικονόμου για την συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο.

«Θέλει πολύ θράσος να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για «ολοκληρωτισμό» εκείνοι που επιχείρησαν με ολοκληρωτικό τρόπο να χειραγωγήσουν το σύνολο της δημόσιας ζωής του τόπου με τις υποκλοπές.

Θέλει πολύ θράσος να μιλούν για τον προσανατολισμό της χώρας εκείνοι που την διέσυραν διεθνώς.

Θέλει πολύ θράσος να μιλούν για τον Κοινοβουλευτισμό εκείνοι που δίνουν άδεια στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής να κάνει συγκεντρώσεις ως «πολιτικό κόμμα».

Εντέλει, θέλει πολύ θράσος να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για «τραμπισμό» εκείνοι που έχουν ξεπατικώσει τις μεθόδους Τραμπ για την χειραγώγηση της κοινής γνώμης μέσω των προσωπικών δεδομένων», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» Τσίπρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ αποσύρεται από όλες τις ψηφοφορίες – Απαιτεί διάλυση της Βουλής

Οικονόμου: «Βαριά υποβάθμιση των θεσμικών πυλώνων της ελληνικής δημοκρατίας από τον Τσίπρα»

Εκλογές: Το σχέδιο για την ανατροπή - Ο Αλέξης Τσίπρας ανοίγει τα χαρτιά του