ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: Ο «ανταγωνιστής» του στα Χανιά Γιώργος Σταθάκης πήρε θέση - «Το ατόπημα είναι δεδομένο»

Πολάκης: Ο «ανταγωνιστής» του στα Χανιά Γιώργος Σταθάκης πήρε θέση - «Το ατόπημα είναι δεδομένο»
INTIME

«Κανένας δεν έχει πολιτική πλατφόρμα ένα μήνα πριν από τις εκλογές» ανέφερε ο Γιώργος Σταθάκης, κληθείς να σχολιάσει τη στάση του Παύλου Πολάκη που έχει βάλει «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό. 

Ο μόνος άμεσα ωφελούμενος από την από το «κόψιμο» του Παύλου Πολάκη από το ψηφοδέλτιο Χανίων, πρώην υπουργός Γιώργος Σταθάκης, μίλησε στο Open για την υπόθεση του συντοπίτη του.

Ο Γιώργος Σταθάκης τόνισε πως «προφανώς το ατόπημα είναι δεδομένο, κανένας δεν έχει πολιτική πλατφόρμα ένα μήνα πριν από τις εκλογές, το κόμμα είναι ενιαίο και εκφράζεται η πολιτική πλατφόρμα με τον Αλέξη Τσίπρα. Όλα τα άλλα πήραν μία τροπή την οποία θα διαχειριστεί το κόμμα με τον καλύτερο τρόπο».

Για την προηγούμενη ένταση που είχε προκαλέσει ο Παύλος Πολάκης με αφορμή την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του κόμματος και τη μη συμπερίληψη ενός φίλου του, ο Γιώργος Σταθάκης, σημείωσε: «Προκλήθηκε μια αναστάτωση που θεωρήθηκε λήξασα».

Όσο για το αν υπάρχει κόντρα ανάμεσα στον ίδιο και τον Παύλο Πολάκη, ανέφερε: «είμαστε δύο πρόσωπα που έχουμε ισχυρή πολιτική παρουσία αλλά μέχρι εκεί. Η κεντρική πολιτική ιδέα παραμένει, εμείς θέλουμε την πρωτιά στο νομό Χανίων, θα την έχουμε την πρωτιά».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ακύρωσε την υποψηφιότητα του κ. Πολάκη στα Χανιά μετά την ανάρτηση, ακύρωσε τη θέση ευθύνης που είχε», συμπλήρωσε απαντώντας σχετικά με το ενδεχόμενο διαγραφής του Πολάκη.

Σχετικές ειδήσεις

Βενιζέλος: «Μεγάλη πρόκληση για τον ΣΥΡΙΖΑ να διαχωρίσει τη θέση του από τον πολακισμό»

Ξέσπασμα Παπαδάκη για την ανάρτηση Πολάκη: Και μένα με λέγανε λαϊκιστή

Παύλος Πολάκης: Το Εκτελεστικό Γραφείο κρίνει σήμερα την τύχη του