ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σκυθρωπά πρόσωπα στο Υπουργικό Συμβούλιο για τα Τέμπη

Σκυθρωπά πρόσωπα στο Υπουργικό Συμβούλιο για τα Τέμπη
Eurokinissi

Όσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωνε τα μέτρα μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, οι υπουργοί τον παρακολουθούσαν με σκυθρωπό ύφος.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέλαβε την ευθύνη για το δυστύχημα στα Τέμπη, εξήγγειλε στήριξη στις οικογένειες των θυμάτων και αλλαγές στους σιδηροδρόμους κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου της Πέμπτης (9/3), το οποίο ήταν από τα πιο φορτισμένα των τελευταίων ετών.

Τη δημόσια συγγνώμη για το δυστύχημα των Τεμπών επανέλαβε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Υπουργικό Συμβούλιο της Πέμπτης (8/3) το οποίο έγινε μέσα σε έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα. Το κλίμα ήταν βαρύ, με τους περισσότερους υπουργούς να είναι σκυθρωποί, σκεφτικοί και εμφανώς επηρεασμένοι από την εθνική τραγωδία, όπως αποτυπώθηκε στον φωτογραφικό φακό.

Όσο ο κ. Μητσοτάκης προχωρούσε στην εισαγωγική του τοποθέτηση στο Υπουργικό Συμβούλιο, αρκετοί ήταν οι βουλευτές που είχαν σκυθρωπό ύφος. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες του Άδωνι Γεωργιάδη, του Γιώργου Γερπαετρίτη αλλά και του Νίκου Δένδια που κρατούσε το κεφάλι του…