ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Τα «χώνει» σε Ανδρουλάκη ο Καρατζαφέρης - «Είναι άπειρο το παιδί»

Εκλογές 2023: Τα «χώνει» σε Ανδρουλάκη ο Καρατζαφέρης - «Είναι άπειρο το παιδί»

Εκλογές 2023: Για «αδυναμία πίστης στον εαυτό του» κατηγόρησε τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Την πρόσφατη συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη κλήθηκε να σχολιάσει ο άλλοτε πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος σημείωσε πως «Λέει ελάτε να ψηφίσουμε και θα δούμε μετά ποιος θα είναι πρωθυπουργός, αυτά που λέει δείχνουν αδυναμία επιχειρημάτων και αδυναμία πίστης στον εαυτό του».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης σχολίασε ακόμα πως «Το παιδί είναι άπειρο. Έκαψε γέφυρες με τη λογική» και συνέχισε λέγοντας: «Δεν αρκεί να είναι πρώτος ο Μητσοτάκης, πρέπει να είναι πρώτος και ισχυρός, πρέπει να το καταλάβει αυτό ο κόσμος. Να λειτουργήσει με τη λογική και όχι με το θυμικό. Αν δεν είναι ισχυρός ο Μητσοτάκης, θα μπούμε σε περιπέτειες».

Ακόμα προέβλεψε ότι η Νέα Δημοκρατία θα επικρατήσει με διαφορά 5 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη της απλής αναλογικής, ενώ προέβλεψε πως σε δεύτερες κάλπες ΜεΡΑ25 και Ελληνική Λύση δεν θα καταφέρουν να μπουν στη Βουλή.

Όσο για το αν ο ίδιος θα συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές, τόνισε πως: «Θα είμαι παρατηρητής, έχω αποδεσμευθεί από τις κομματικές δουλείες».