ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 – Βελόπουλος: Θέλω να κυβερνήσω, όχι να συγκυβερνήσω

Εκλογές 2023 – Βελόπουλος: Θέλω να κυβερνήσω, όχι να συγκυβερνήσω

Εκλογές 2023: «Θέλω να κυβερνήσω και όχι να συγκυβερνήσω» ανέλαβε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αρνούμενος οποιοδήποτε ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας.

Απέρριψε κάθε ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. «Τον γνωρίζω από 17 χρονών τον Άδωνι. Έχω αρνηθεί για λόγους αρχής τη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία. Αρχή μου είναι να συνεργάζομαι με ανθρώπους που εμπιστεύομαι. Τέσσερα χρόνια δεν έκαναν τίποτα».

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Κυριάκος Βελόπουλος, σημείωσε ακόμα: «Το μόνο που έκαναν σωστά, ήταν το πλαφόν για τις κότες στα χωριά. Αστειεύομαι. Το 2019 στη Βουλή είχα προειδοποιήσει τη ΝΔ ότι έρχεται πείνα και ακρίβεια. Δεν με άκουγαν. Τα 9 ευρώ το μήνα που δίνει στους συνταξιούχους την ώρα που ανεβαίνουν τα προϊόντα 20-30% δεν μου λέει τίποτα.

Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι γελούσαν όλοι και επιβεβαιωθήκαμε εμείς. Τώρα τρέχουμε πίσω από τις εξελίξεις. Μεταρρυθμίσεις έπρεπε να γίνουν για να βελτιωθεί η ζωή και δεν βελτιώθηκε. Το 86,6% δεν ανάβει θέρμανση. Το 57% λιγόστεψαν τη χρήση κουζίνας και φούρνου.

Ο φράχτης είναι για οικόσιτα. Για σκυλιά και κοτούλες. Φτιάχτε ένα σοβαρό φράχτη. Ή δεν ήξεραν ή δεν μπορούσαν. Είτε το ένα συμβαίνει είτε το άλλο δεν κάνουν για να κυβερνήσουν».

Σχετικές ειδήσεις

Εκλογές 2023: Τα ποσοστά που εξασφαλίζουν αυτοδυναμία σε Απλή και Ενισχυμένη Αναλογική

Εκλογές 2023: Κατεβαίνει υποψήφιος ο Βασίλης Καρράς!

Δημοσκόπηση MRB για Newsbomb: Κυριαρχεί η οργή μετά τα Τέμπη – Προβληματίζει η ακρίβεια