ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Γεωργιάδης, Ζαχαριάδης «αρπάχτηκαν» για Μιθριδάτη και τα ακίνητα Ραγκούση, Μητσοτάκη

Εκλογές 2023: Γεωργιάδης, Ζαχαριάδης «αρπάχτηκαν» για Μιθριδάτη και τα ακίνητα Ραγκούση, Μητσοτάκη

Αντιπαράθεση Άδωνι Γεωργιάδη και Κώστα Ζαχαριάδη για τα μέτρα υπέρ της κοινωνίας, τα ακίνητα Ραγκούση και Μητσοτάκη και τα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας

Άδωνις Γεωργιάδης και Κώστας Ζαχαριάδης διασταύρωσαν τα... ξίφη τους λίγο πριν τις εκλογές στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, στην ερώτηση για το αν θα υπάρξουν επιπλέον μέτρα στήριξης της κοινωνίας, απάντησε: «Το πρώτο τρίμηνο του 2023 η ελληνική οικονομία παρουσίασε πρωτοφανή υψηλό ρυθμό ανάπτυξης και το 2022 έκλεισε τελικά με πρωτοφανή πλεόνασμα για τη χώρα μας. Αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να μπορέσει η κυβέρνηση να ασκήσει την κοινωνική της πολιτική με νέα μέτρα τα οποία αν και όταν υπάρξουν θα ανακοινωθούν από τους αρμόδιους».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Ζαχαριάδης διερωτήθηκε πως είναι δυνατόν «αφού η οικονομία πηγαίνει τόσο καλά τα χρήματα των πολιτών να τελειώνουν στα μισά του μήνα και να υποφέρει», ενώ κατηγόρησε την Κυβέρνηση για «πρωτοφανή αδράνεια απέναντι στις πληθωριστικές πιέσεις».

Αντιπαράθεση Γεωργιάδη - Ζαχαριάδη για τα ακίνητα Ραγκούση

Αντιπαράθεση και για το θέμα με τα ακίνητα του κ. Ραγκούση και του κ. Μητσοτάκη σε Πάρο και Τήνο αντίστοιχα υπήρχε ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Κώστα Ζαχαριάδη.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «εκτιμώ πως το θέμα του κ. Ραγκούση θα έχει και συνέχεια» ενώ είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν του δίνει την αίσθηση ότι καλύπτει πλήρως τον κ. Ραγκούση.

Από την πλευρά του ο κ. Ζαχαριάδης υπογράμμισε ότι η στήριξη προς τον κ. Ραγκούση «είναι απόλυτη και κατηγορηματική» και παρέπεμψε σε δηλώσεις της κυρίας Μπακογιάννη που έκανε λόγο για «ανοησίες» ερωτηθείσα σχετικά.

Ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Ζαχαριάδης, διασταύρωσαν τα ξίφη τους και για άλλα θέματα της τρέχουσας πολιτικής ειδησεογραφίας, όπως η υποψηφιότητα Μιθριδάτη με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο πληθωρισμός με τις συνέπειες του για την κοινωνία.