ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλέξης Γεωργούλης: Τι λέει για τις καταγγελίες της Ελένης Χρονοπούλου

Αλέξης Γεωργούλης

Ο Αλέξης Γεωργούλης αυτή τη στιγμή δεν έχει κανένα στοιχείο στα χέρια του, σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day

Ο Αλέξης Γεωργούλης τη Δευτέρα του Πάσχα υπέβαλε αίτημα άρσης της ευρωκοινοβουλευτικής του ασυλίας και παραίτησ'ής του από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που έκανε η Ελένη Χρονοπούλου. Η συγκεκριμένη καταγγελία υποβλήθηκε αρχικά από την Ελένη Χρονοπούλου ανώνυμα το 2020 ενώ τέσσερις μήνες μετά το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε ονομαστικά τον Αλέξη Γεωργούλη.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, σύμφωνα με το περιβάλλον του και όσα ανέφερε η Όλγα Λαφαζάνη μέσα από την εκπομπή Happy Day, ενημερώθηκε την Μεγάλη Παρασκευή για την καταγγελία που εκκρεμεί σε βάρος του. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές ανέφεραν στη δημοσιογράφο πως για εκείνον ήταν σαν “κεραυνός εν αιθρία” αφού δε γνώριζε τίποτα μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Η Όλγα Λαφαζάνη ανέφερε επίσης πως ο Αλέξης Γεωργούλης αυτή τη στιγμή δεν έχει κανένα στοιχείο στα χέρια του

«Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να προστατεύσει τους δικούς του ανθρώπους και τους άμεσα εμπλεκόμενους. Την Πέμπτη αναμένεται να ενημερωθούν οι δυο Βέλγοι και η Ελληνίδα δικηγόρος του από την Εισαγγελία των Βρυξελλών εγγράφως για το περιεχόμενο της καταγγελίας. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν συγκεκριμένα στοιχεία στα χέρια τους» είναι τα λόγια που μετέφερε το περιβάλλον του Αλέξη Γεωργούλη στην δημοσιογράφο του Happy Day.

Σχετικές ειδήσεις

Πορτοσάλτε για Γεωργούλη: «Ας γίνει μάθημα στα κόμματα ποιους βάζουν στα ψηφοδέλτια»

Αλέξης Γεωργούλης: Ποιες είναι οι άλλες δύο καταγγελίες σε βάρος του εκτός της Ελένης Χρονοπούλου

Αλέξης Γεωργούλης: Τα επόμενα βήματα μέχρι την άρση της ασυλίας του