ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 - Μυλωνάκης: Θα αποκαλύψω όλη την εγκληματική οργάνωση του Βελόπουλου

Εκλογές 2023 - Μυλωνάκης: Θα αποκαλύψω όλη την εγκληματική οργάνωση του Βελόπουλου

Σοβαρές κατηγορίες σε βάρος  του προέδρου της  Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, προσάπτει ο μέχρι πρότινος στενός του συνεργάτης και βουλευτής του κόμματος Αντώνης Μυλωνάκης.

Όπως λέει ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, θα αποκαλύψει ότι το κόμμα από το οποίο αποχώρησε λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση, ενώ όπως αναφέρει χαρακτηριστικά μπορεί να εξελιχθεί σε χειρότερο και από τη Χρυσή Αυγή.

«Θα αποκαλύψω όλη την πολιτική, εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Βελόπουλου, που μπορεί να εξελιχθεί χειρότερη από τη Χρυσή Αυγή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Μυλωνάκης μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης (25/4).

Στη συνέχεια ο κ. Μυλωνάκης συμπλήρωσε: «αυτή η εγκληματική οργάνωση - που προφανώς είχε ξεκινήσει από το 2019- δεν την ήξερα εγώ. Κεφάλι είναι ο Βελόπουλος, νούμερο δυο είναι η κυρία Δήμητρα Κρητικού. Ήταν η ιδιαιτέρα του, τώρα την έχουμε κάνει αντιπρόεδρο του κόμματος».

Ακολούθως ο κ. Μυλωνάκης εξήγησε: «για να ολοκληρωθεί η εγκληματική οργάνωση χρειάζεται και ένας λογιστής και ένας δικηγόρος. Έβαλε τον φίλο του τον Σαράκη, τον δικηγόρο, τον οποίο του γνώρισα εγώ. Χρειάζεται και ένας λογιστής. Ο Βατόπουλος, ένας λογιστής από το Μενίδι, τον έβαλε λογιστή. Είναι όλοι μαζί μια ομάδα και οργανωτής του όλου παιχνιδιού είναι ο κύριος Σπίνος, ο οποίος είχε κατέβει με τη Χρυσή Αυγή».

Απαντώντας στην ερώτηση των δημοσιογράφων γιατί αυτό αποτελεί πολιτική εγκληματική οργάνωση ο Αντώνης Μυλωνάκης είπε «Η πολιτική εγκληματική οργάνωση, θέλει να σκοτώσει χαρακτήρες, να δολοφονήσει ανθρώπους (σχηματικά) για να βάλει τους δικούς της, δέκα ανθρώπους, Αυτό είναι περίπτερο, δεν είναι κόμμα. Προσπαθεί να είναι ο αυτοκράτορας».

Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΪ:

Διαβάστε επίσης:

Πλεύρης για Τσίπρα: Μετανιώνει για αυτά που ψήφισε ή συνεχίζει να κοροϊδεύει τους πολίτες;

Γεραπετρίτης για Τέμπη: Οι ευθύνες θα αποδοθούν μέχρι τέλους - Η ελληνική κοινωνία απαιτεί κάθαρση

Εκλογές 2023: Ο Αλέξης Τσίπρας στην εκπομπή «Happy Day» - «Καμία πιθανότητα συγκυβέρνησης με ΝΔ»