ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Ο πολιτικός αρχηγός που «ξέφυγε» στη διάρκεια του debate

Εκλογές 2023: Ο πολιτικός αρχηγός που «ξέφυγε» στη διάρκεια του debate
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Εκλογές 2023: Ποιος ήταν ο πολιτικός αρχηγός που δεν κατάφερε να κινηθεί εντός των πλαισίων που είχαν οριστεί εξαρχής από τη διακομματική επιτροπή και τους δημοσιογράφους για το debate.

Χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις και προβλήματα κύλησε το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών με τους περισσότερους εξ αυτών να είναι και πιστή στο χρονοδιάγραμμα που υπήρχε για κάθε ερώτηση.

Οι περισσότεροι από τους πολιτικούς αρχηγούς δεν ξέφευγαν από το χρονικό όριο για την κάθε απάντηση, παρά για ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Εξαίρεση, αποτέλεσε σε κάποιες περιπτώσεις ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Αρχικά, στην ερώτηση που αφορούσε το κράτος, τους θεσμούς και τη διαφάνεια ο γγ του ΚΚΕ δεν συγκρατήθηκε και έκανε αρκετά μεγάλη υπέρβαση του χρόνου. Έτσι, χρειάστηκε ο συντονιστής δημοσιογράφος, Γιώργος Κουβαράς να τον επαναφέρει… στην τάξη.

«Είναι αυτό το απαράδεκτο ρολόι», αναφώνησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας τη δεύτερη φορά που χρειάστηκε να του κάνει ευγενική παρατήρηση ο Γιώργος Κουβαράς, όταν και πάλι ξεπέρασε το χρονικό όριο για την απάντησή του, στην ενότητα για την υγεία, την παιδεία και το κοινωνικό κράτος.