ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές - Ανδρουλάκης: Όχι κομματικά παιδιά σε διοικήσεις οργανισμών

Εκλογές - Ανδρουλάκης: Όχι κομματικά παιδιά σε διοικήσεις οργανισμών

Εκλογές: Σε εξέλιξη το debate των πολιτικών αρχηγών στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σχολίασε την αναφορά του Κυρ. Μητσοτάκη ότι «δεν αποτελεί κίνδυνο για τη Δημοκρατία» λέγοντας συγκεκριμένα: «Ναι δεν είμαι κίνδυνος για τη Δημοκρατία, αλλά είμαι κίνδυνος για τη ΝΔ, γι αυτό και με παρακολουθούσαν. Στόχος μου είναι να αναλάβουν τις ποινικές ευθύνες τους και πάνε φυλακή όσοι το διέπραξαν».

Όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα (STAR) για το εάν συμφωνεί με την αλλαγή του άρθρου 16 για να μπορεί να ιδρυθούν και ιδιωτικά πανεπιστήμια, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ήταν σαφής: «Δεν είμαστε εμπόδιο αλλά δεν δίνουμε λευκή επιταγή, χωρίς συμφωνία στο γενικό πλαίσιο της Παιδείας που περιλαμβάνει την ενίσχυση του Δημόσιου Πανεπιστημίου, το Εθνικό Απολυτήριο με εξετάσεις προόδου στο Λύκειο».

Όσο για το ΕΣΥ τόνισε πως απαιτείται στήριξη και ανασύσταση με αυξημένους πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης και για τον γιατρό υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία που έδωσε άδεια στον προϊστάμενο σταθμάρχη των Τεμπών, ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε ότι αμέσως τέθηκε εκτός ψηφοδελτίων.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές: Οι απαντήσεις Βαρουφάκη, Κουτσούμπα, Βελόπουλου για Υγεία, Παιδεία, Κοινωνικό Κράτος

Εκλογές - Τσίπρας: Πρόταση έκπληξη σε Κουτσούμπα για την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής

LIVE BLOG: Το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών για τις Εκλογές 2023