ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Ένταση στο OPEN με υποψήφια βουλευτή της ΝΔ και τον Παναγιώτη Στάθη

Εβίτα Βαρελά, Παναγιώτης Στάθης

Το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» υπήρξε αντιπαράθεση ανάμεσα στην υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθήνας, Εβίτα Βαρελά και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Στάθη

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα μέχρι τις εκλογές της 21ης Μαΐου, οι εντάσεις είναι αναπόφευκτες. Έτσι, το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» υπήρξε αντιπαράθεση ανάμεσα στην υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθήνας, Εβίτα Βαρελά και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Στάθη, ο οποίος προσπαθούσε να επαναφέρει τον διάλογο στην πολιτική συζήτηση, στην οποία πρωταγωνιστούσε η υποψήφια βουλευτής.

«Κυρία Βαρελά, σας παρακαλώ πολύ, είναι αγένεια αυτό, δεν ακούτε», έλεγε ο Παναγιώτης Στάθης με την Εβίτα Βαρελά να συνεχίζει να μιλά ακατάπαυστα. Μάλιστα, η Εβίτα Βαρελά κατηγόρησε τον Παναγιώτη Στάθη πως «είναι τακτική σας να διακόπτετε τους πάντες» με τον ίδιο να απαντά: «Εμένα; Είναι η δουλειά μου κυρία μου, είναι η δουλειά μου να κάνω ερωτήματα. Σας παρακαλώ πολύ… Δεν το δέχομαι. Αγένεια είναι να σας μιλάνε οι άνθρωποι που συντονίζουν την κουβέντα και να μην απαντάτε».

Η Εβίτα Βαρελά ακόμη ανέφερε: «Είναι αγένεια να διακόπτετε κάποιον που προσπαθεί να τοποθετηθεί. Και μάλιστα είμαι και καινούρια υποψήφια που θέλω να τοποθετηθώ».

Στη συνέχεια, ενώ της έκανε μια ερώτηση για τον ειδικό φόρο κατανάλωσης, η υποψήφια βουλευτής συνέχισε να μην απαντά. «Επίτηδες το κάνει, θέλει να πάρει όλον τον χρόνο, να μην μιλήσει κανένας άλλος», σχολίασε από την πλευρά του ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Η υποψήφια βουλευτής κατηγόρησε στη συνέχεια τον δημοσιογράφο πως δεν του αρέσει αυτά που λέει για τα πεπραγμένα την κυβέρνησης Μητσοτάκη, ενώ η ερώτηση αφορούσε το Youth Pass.

«Σε εμάς δεν αρέσει; Έλα Παναγία μου, τι θα ακούσω ακόμα ο άνθρωπος. Πραγματικά δεν ξέρω… Σας διακόπτω να μην ακούγεστε. Επίτηδες το κάνω», σχολίασε ο Παναγιώτης Στάθης.

Ο δημοσιογράφος επιχείρησε να δώσει τον λόγο και στην υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να σταματήσει η κυρία Βαρελά να μιλά. Έπειτα είπε: «Ήξερα πού έρχομαι, Δεν μου έκανε καμία εντύπωση ο τρόπος που με αντιμετωπίζετε αλλά εντάξει δεν πειράζει».

Και ο διάλογος συνεχίστηκε έτσι:

Παναγιώτης Στάθης: Δεν κατάλαβα. Τι σημαίνει αυτό;

Εβίτα Βαρελά: Αυτό σημαίνει ότι δε με αφήνετε να μιλήσω

Παναγιώτης Στάθης: Θέλετε να βγαίνετε στις εκπομπές να κάνετε διάγγελμα; Θα μας καταγγείλετε κιόλας; Συγγνώμη, σας παρακαλώ…

Εβίτα Βαρελά: Κύριε Στάθη ελάτε τώρα, θέλω να μπορέσω να ολοκληρώσω μία θέση.

Παναγιώτης Στάθης: Σας παρακαλώ πολύ…