ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 - Κυριάκος Βελόπουλος: Το νέο προεκλογικό σποτ της Ελληνικής Λύσης σε Γραμμική Β

Εκλογές 2023 - Κυριάκος Βελόπουλος: Το νέο προεκλογικό σποτ της Ελληνικής Λύσης σε Γραμμική Β

Εκλογές 2023: Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ζητάει την ψήφο των Ελλήνων με ένα νεό σποτάκι το οποίο ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι γραμμένο σε Γραμμική Β

Το νέο προεκλογικό σποτ της Ελληνικής Λύσης ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος, λίγες μόλις ημέρες πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Στο σποτάκι ακούγονται φράσεις όπως «Είμαστε Έλληνες, προερχόμαστε από την Ελλάδα, το λίκνο του πολιτισμού. Τέχνες, γράμματα, επιστήμες είναι δικό μας δημιούργημα» αλλά και «Εμείς δώσαμε όνομα στην Ευρώπη και γλώσσα σε ολόκληρο τον πλανήτη», ενώ στο τέλος του βίντεο ακούγεται ο Κυριάκος Βελόπουλος να λέει «Ψηφίζουμε Ελληνική Λύση για τη δική μας Ελλάδα».

Καθόλη τη διάρκεια του σποτ φαίνονται και κάποιοι υπότιτλοι, γραμμένοι σε Γραμμική Β, θέλοντας έτσι να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του, για την ελληνική γλώσσα, ως πρώτη γλώσσα του πλανήτη. (σ.σ. Η Γραμμική Β είναι η πρώτη γραφή της ελληνικής γλώσσας).

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έγραψε στο Twitter για το σποτ με το οποίο ζητά την ψήφο των Ελλήνων ψηφοφόρων, «Το καλύτερο προεκλογικό, σποτ των τελευταίων δεκαετιών, μόνο για Έλληνες! Δείτε δύο λεπτά και θα ανατριχιάσετε, θα δακρύσετε, πραγματικά! Προσφορά στην Ελλάδα και στον πολιτισμό της! Ελληνική λύση το μοναδικό πραγματικά, ελληνικό, πατριωτικό, κόμμα της Βουλής!»