ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 - Σκέρτσος: Ο κ. Τσίπρας ψαρεύει στα θολά νερά της αντισυστημικής ψήφου

Εκλογές 2023 - Σκέρτσος: Ο κ. Τσίπρας ψαρεύει στα θολά νερά της αντισυστημικής ψήφου
Eurokinissi

Εκλογές 2023: Τι ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

«Ο κ. Τσίπρας ψαρεύει στα θολά νερά της αντισυστημικής ψήφου, επιθυμεί να εμφανίσει το κόμμα του αντισυστημικό, ενώ δεν είναι, την ώρα που δεν έβαλε πλάτη ώστε να μην ξαναμπεί στη Βουλή το κόμμα Κασιδιάρη. Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε πολλούς πολίτες σε ακροδεξιά μορφώματα», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, 'Ακης Σκέρτσος, απαντώντας σε ερωτήσεις στο μπρίφινγκ των πολιτικών του συντακτών.

Σε ερώτηση για τις διερευνητικές εντολές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέμεινε ότι «θα περιμένουμε να δούμε το εκλογικό αποτέλεσμα», ενώ επεσήμανε ότι «ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας σοβαρός και θεσμικός πολιτικός» επαναλαμβάνοντας ότι «η θέση μας είναι η αυτοδυναμία για να πάει η χώρα μπροστά». Σημείωσε, πάντως, ότι όπως προέκυψε τις τελευταίες 4 εβδομάδες «δεν υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας με κάποιο κόμμα της αντιπολίτευσης».

Σε άλλη ερώτηση για το σύστημα παρακολούθησης των εκλογικών αποτελεσμάτων από το ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σκέρτσος χαρακτήρισε «αδιανόητη προηγούμενη δήλωση του κ. Τσίπρα περί νοθείας του εκλογικού αποτελέσματος».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Ο Στέλιος Πέτσας καλεσμένος στα Debates του Newsbomb.gr

Εκλογές 2023 - Λοβέρδος: Θα στηρίξω τις επιλογές Ανδρουλάκη

Εκλογές 2023 - Μιχαηλίδου: «Η ΝΔ είναι η παράταξη που δίνει εμπράκτως το σήμα της σταθερότητας