ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Ένταση στον αέρα του ΣΚΑΪ - Έφυγε εκνευρισμένος από το στούντιο ο Νάσος Ηλιόπουλος

Εκλογές 2023: Ένταση στον αέρα του ΣΚΑΪ - Έφυγε εκνευρισμένος από το στούντιο ο Νάσος Ηλιόπουλος

Εκλογές 2023: Άφωνοι οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ από την κίνηση του Νάσου Ηλιόπουλου να αποχωρήσει ξαφνικά από το πλατό

Ανέβηκαν οι τόνοι στο στούντιο του ΣΚΑΪ κατά τον σχολιασμό των αποτελεσμάτων των εκλογών, με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο που βρισκόταν στο πλατό ως καλεσμένος, να αποχωρήσει εμφανώς εκνευρισμένος.

«Επιτρέψτε μου να πω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται να ανασυγκροτήσει τον εαυτό του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Τα προβλήματα θα παραμείνουν καθώς ο κόσμος που αύριο θα πάει στο σούπερ μάρκετ σα να έχει φάει ξύλο θα είναι και διάφοροι άλλοι ακόμα. Οι χιλιάδες άνθρωποι και μικροί επαγγελματίες που κινδυνεύουν να χάσουν δουλειά και σπίτι θα συνεχίσουν να κινδυνεύουν. Με βάση αυτό θα πρέπει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά τα αποτελέσματα και να ανασυγκροτήσουμε το ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε αρχικά ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Στη συνέχεια της συζήτησης o Nάσος Ηλιόπουλος εκνευρίστηκε με τις απόψεις που ακούστηκαν σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο υποψήφιος βουλευτής ενοχλήθηκε από την παρέμβαση της Λιάνας Κανέλλη.

Ξαφνικά, ο Νάσος Ηλιόπουλος σηκώθηκε από τη θέση του και έφυγε από το στούντιο λέγοντας «δεν θα καθίσω άλλο εδώ, θα αποχωρήσω» αφήνοντας άφωνους τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ αλλά και τους υπόλοιπους καλεσμένους.

«Είναι μια δύσκολη νύχτα για τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ. Πιέστηκε ο κ. Ηλιόπουλος και λύπαμαι που έφυγε», σχολίασε η Σία Κοσιώνη.