ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Συγκινημένη η Ντόρα Μπακογιάννη - «Ιστορικά αυτό δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά»

Εκλογές 2023: Συγκινημένη η Ντόρα Μπακογιάννη - «Ιστορικά αυτό δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά»
Facebook Ντόρα Μπακογιάννη

Η Ντόρα Μπακογιάννη χάρηκε πάρα πολύ με τα αποτελέσματα των εκλογών και την ιστορική νίκη της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Κρήτη

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι ενθουσιασμένη με τα αποτελέσματα των εκλογών και τη σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας με είκοσι μονάδες διαφορά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Η υποψήφια βουλευτής Χανίων έχει διπλό λόγο να είναι χαρούμενη από χθες το βράδυ αφού πρώτη φορά στα χρονικά όλη η Κρήτη έδωσε την πρωτιά στη ΝΔ, γεγονός που αποτελεί ιστορία στις εκλογικές αναμετρήσεις.

Η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε την ακόλουθη δήλωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ευχαριστώντας τους ψηφοφόρους και εκφράζοντας τη χαρά της και τη συγκίνησή της.

Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη:

«Είναι πραγματικά μια καταπληκτική μέρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες, οι οποίοι έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στον Kyriakos Mitsotakis. Έδωσαν στον Χανιώτη πρωθυπουργό την μεγάλη χαρά να δει στην γενέτειρα του την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να παίρνει το μεγαλύτερο ποσοστό της σε ολόκληρη την Κρήτη.

Και ταυτόχρονα, να γίνεται ολόκληρη η Κρήτη μπλε. Ιστορικά αυτό δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά.

Αυτή είναι μια νίκη η οποία μετά βεβαιότητας έχει συγκινήσει όλους μας και εμένα προσωπικά πάρα πολύ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ξανά.

Μία νέα προσπάθεια ξεκινάει από αύριο με σεμνότητα, με ταπεινότητα, γνωρίζοντάς ότι ο κόσμος έχει προβλήματα, αποφασισμένοι, όμως, όλοι μαζί να δουλέψουμε σκληρά για να μπορέσουμε να τα αντιμετωπίσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα».