ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 - Μιλένα Αποστολάκη: Κανένα ενδεχόμενο συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Μιλένα Αποστολάκη
Eurokinissi

«Είναι σαφές ότι ακόμα κι αν λείπουν μία ή δύο έδρες, το ΠΑΣΟΚ θα είναι η αξιόπιστη προγραμματική αντιπολίτευση που έχει ανάγκη η χώρα, χωρίς ίχνος δημαγωγικού λαϊκισμού», τόνισε η Μελίνα Αποστολάκη

Η Μιλένα Αποστολάκη απέκλεισε το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. «Κανένα ενδεχόμενο δεν υπάρχει να συγκυβερνήσουμε με τη Νέα Δημοκρατία», ανέφερε η Μιλένα Αποστολάκη, μιλώντας στον Alpha 9,89.

Μάλιστα, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που εξελέγη στις εκλογές της 21ης Μαΐου, πρόσθεσε, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ότι «ήταν απόλυτος χθες ο πρόεδρος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Είναι σαφές ότι ακόμα κι αν λείπουν μία ή δύο έδρες, το ΠΑΣΟΚ θα είναι η αξιόπιστη προγραμματική αντιπολίτευση που έχει ανάγκη η χώρα, χωρίς ίχνος δημαγωγικού λαϊκισμού».

Η Μελίνα Αποστολάκη πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα τεράστιο ζήτημα στη χώρα. Δεν υπήρξε αντιπολίτευση. Εμείς το λέγαμε ότι επί 4 χρόνια και ενώ είχαμε μια κυβέρνηση με πολύ σοβαρά προβλήματα… Φιλοδοξούμε να δώσουμε διέξοδο σε μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, όπως φαίνεται, που δεν έχει έκφραση, δεν έχει πολιτική στέγη. Το ΠΑΣΟΚ έχει ως στόχο να επιστρέψει ως μια αξιόπιστη πλειοψηφική δύναμη που θα δώσει λύση στα προβλήματα της χώρας. 20 μονάδες διαφορά είχαμε μόνο σε 2 περιπτώσεις. Το 1946 και το 1974. Είχε προηγηθεί εμφύλιος και η Χούντα».