ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 - Ελένη Χρονοπούλου: Δεν θα συνεργαστεί το ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία

Ελένη Χρονοπούλου

Η Ελένη Χρονοπούλου επανέλαβε τη θέση του ΠΑΣΟΚ για μη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία

«Καταφέραμε να αυξήσουμε το ποσοστό μας οπότε εκ των πραγμάτων ανήκουμε στους νικητές. Ο πρώην πρωθυπουργός προσπάθησε να μας ρίξει και λίγο. Δεδομένων των συνθήκων και ότι οι δημοσκοπήσεις μάς έδειχναν αρκετά χαμηλά, έχουμε κάθε δικαίωμα να αισθανόμαστε όμορφα», τόνισε η Ελένη Χρονοπούλου, μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ.

Η Ελένη Χρονοπούλου, μιλώντας στο MEGA, επανέλαβε τη θέση του ΠΑΣΟΚ για μη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία. «Δεν έχουμε σκοπό να συνεργαστούμε με τη ΝΔ, είναι σαφές και ξεκάθαρο. Όταν συνεργάστηκαν Σαμαράς – Βενιζέλος υπήρχαν έκτακτες συνθήκες στη χώρα. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές αλλά δεν υπάρχουν πραγματικές συγκλήσεις. Η ΝΔ θεωρούσε ότι ήταν και θα είναι αυτοδύναμη μετά τις εκλογές».

«Να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε»

Όσο για τον στόχο στις κάλπες τις 25ης Ιουνίου; «Η κάλπη είναι απρόβλεπτη. Το μόνο που μένει στα κόμματα είναι να μένουν σταθερά στον στόχο τους. Ταβάνι η προσπάθειά μας δεν έχει. Επαναπροσδιορίσαμε την ταυτότητά μας, ξαναβρήκαμε την επαφή μας, όχι μόνο με τη βάση μας αλλά και με τους πολίτες που μας ψήφισαν. Όσους περισσότερους πολίτες καταφέρουμε να πείσουμε, τόσο το καλύτερο», κατέληξε η Ελένη Χρονοπούλου.