ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Αμίλητος ο Χάρης Καστανίδης στην ομιλία Ανδρουλάκη

ΠΑΣΟΚ: Αμίλητος ο Χάρης Καστανίδης στην ομιλία Ανδρουλάκη
InTime

Ο Χάρης Καστανίδης έδωσε το «παρών» στην ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στα μέλη του ΠΑΣΟΚ, χωρίς ωστόσο να κάνει την παραμικρή δήλωση.

Μετά το θέμα που ανέκυψε αναφορικά με την έδρα του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Θεσσαλονίκης, την οποία κράτησε ο Νίκος Ανδρουλάκης με αποτέλεσμα να μείνει εκτός βουλής ο Χάρης Καστανίδης, όλα τα φώτα έπεσαν πάνω στο πολύπειρο στέλεχος του κόμματος αλλά και στην αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη.

Η γραπτή δήλωση του Χάρη Καστανίδη που έκανε λόγο για προσωπική προσβολή από πλευράς Ανδρουλάκη, αλλά και η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, έδωσαν ακόμα περισσότερη «τροφή» για σχόλια, ωστόσο, φαίνεται πως σταδιακά το θέμα οδεύει προς εκτόνωση.

Το μεσημέρι της Κυριακής (28/5), ο Νίκος Ανδρουλάκης πραγματοποίησε την πρώτη ομιλία του, στους εκλεγμένους και υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και τους γραμματείες των νομαρχιακών επιτροπών και τον τομέων του ΠΑΣΟΚ, μετά τις εκλογές. Ο Χάρης Καστανίδης έδωσε το «παρών», ωστόσο, αρνήθηκε να κάνει την παραμικρή δήλωση προσερχόμενος στον χώρο.