ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ναυάγιο στην Πύλο: Προβληματισμός για το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών - Πιθανή η αναβολή

Ναυάγιο στην Πύλο: Προβληματισμός για το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών - Πιθανή η αναβολή

Ναυάγιο στην Πύλο: Βαρύ το κλίμα στα κόμματα και σκέψεις για αναβολή του ντιμπέιτ της Πέμπτης (15/6).

Δεκάδες είναι οι νεκροί από το ναυάγιο αλιευτικού σκάφους με μετανάστες στα ανοικτά της Πύλου. Οι στιγμές στην Καλαμάτα, όπου φτάνουν οι διασωθέντες αλλά και οι σοροί, είναι τραγικές και το κλίμα στη χώρα είναι ιδιαίτερα βαρύ.

Ήδη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται στην Καλαμάτα, ενώ το ίδιο έχουν κάνει κλιμάκια των κομμάτων και πολιτικοί αρχηγοί, οι οποίοι ο ένας μετά τον άλλον ακυρώνουν τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις τους.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega υπάρχει προβληματισμός για τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ της Πέμπτης (15/6).

Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ τόσο στα κομματικά επιτελεία όσο και στους δημοσιογράφους που επρόκειτο να συμμετάσχουν. Μάλιστα, είναι πολύ έντονη η συζήτηση για αναβολή ή και ακύρωση του debate των πολιτικών αρχηγών.

Οι πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση και η συζήτηση για την τύχη του ντιμπέιτ είναι σε εξέλιξη. Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, το πιθανότερο σενάριο είναι η αναβολή της τηλεμαχίας για την Πέμπτη (15/6) και θα εξεταστεί το αν και σε ποια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί τελικά.