ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 - Ανδρουλάκης: Ο Μάντζος δεν είναι ο Πάτσης του ΠΑΣΟΚ

Νίκος Ανδρουλάκης
Eurokinissi

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης, η υπόθεση του Δημήτρη Μάντζου, σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή του Ανδρέα Πάτση της Νέας Δημοκρατίας

«Η απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ κάνει επιθετικό τον κ. Τσίπρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, απαντώντας στις αναφορές που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, για τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Μάντζο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης, η υπόθεση του Δημήτρη Μάντζου, σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή του Ανδρέα Πάτση της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι ο Δημήτρης Μάντζος δεν έχει ασυμβίβαστο, αφού δεν έχει εκλεγεί βουλευτής. «Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι ο Μάντζος είναι ο Πάτσης του ΠΑΣΟΚ, αυτή είναι η ποιότητα του ήθους της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ που προσβάλλει τον κόσμο της Αριστεράς» υποστήριξε ο κ. Ανδρουλάκης, επαναλαμβάνοντας τον χαρακτηρισμό «χρυσός χορηγός του Μητσοτάκη» για τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο Πάτσης είναι ένας εν ενεργεία βουλευτής της ΝΔ που είχε εισπρακτική εταιρεία και αγόρασε 62,7 εκατ. ευρώ κόκκινα δάνεια στην τιμή των 4 εκατ. ευρώ. Και εξομοιώνει αυτή την περίπτωση με έναν νέο άνθρωπο που πριν γίνει εκπρόσωπος Τύπου, εργαζόμενος σε μια εταιρεία δικηγόρων», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ωστόσο, όταν η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, Ράνια Τζίμα απηύθυνε το ερώτημα αν το περιστατικό συνέβη τον Νοέμβριο του 2021 και αν τότε ο κ. Μάντζος ήταν διευθυντής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ανδρουλάκης δεν έδωσε σαφή απάντηση, κάνοντας λόγο για «παιχνίδι αποδόμησης ενός νέου ανθρώπου».

«Η συγκεκριμένη δικηγορική πράξη έγινε, συγκρίνετε αυτό όμως με τον Πάτση;» απάντησε ο Νίκος Ανδρουλάκης, προσθέτοντας πως «αν είναι έτσι, θα πρέπει να φύγουν οι δικηγόροι από όλα τα κόμματα».

«Οι δικηγόροι έχουν συγκεκριμένη δουλειά, έκανε μια νομική πράξη, δεν έχει εισπρακτική εταιρεία» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας πως η πράξη αυτή έγινε πριν αναλάβει ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.