ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023- Πάπουτσας κατά Σαρακιώτη: Λυσσομανά κατά των funds και ο αδελφός κάνει πλειστηριασμούς

spiti
αρχειου intime

Νέο «χτύπημα» Πάπουτσα - Κατηγορεί υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ ότι ενώ εμφανίζεται κατά των funds, ο αδερφός του διενεργεί ως συμβολαιογράφος ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Πολιτική υποκρισία καταλογίζει στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα, Γιάννη Σαρακιώτη, ο πρώην υποψήφιος και δικηγόρος, Νίκος Πάπουτσας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ.Πάπουτσας παραιτήθηκε από υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις δεύτερες εκλογές, προκαλώντας αίσθηση με ανάρτησή του την επομένη των εκλογών του Μαΐου, όταν υπογράμμιζε με νόημα ότι «ελπίζει το κόμμα να βρει τον δρόμο του και να αντιληφθεί αυτός και τα συλλογικά του όργανα, έστω και τώρα, ότι όταν σε φτύνουν δεν βρέχει».

Στη νέα ανάρτησή του στο facebook o κ. Πάπουτσας καταγγέλλει τον Γιάννη Σαρακιώτη ότι ενώ ο ίδιος «λυσσομανά κατά των funds, ο αδελφός του ως συμβολαιογράφος πραγματοποιεί ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς”.

Μάλιστα ο κ. Πάπουτσας αναφέρει με την ανάρτησή του και τις σχετικές δημόσιες δημοσιεύσεις από την ηλεκτρονική σελίδα διενέργειας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, τονίζοντας ότι ο βουλευτής Σαρακιώτης διατηρεί την ίδια επαγγελματική έδρα με τον αδερφό του στην Αταλάντη Φθιώτιδας.

Η ανάρτησή του

«Δεν είναι άραγε τεράστια πολιτική υποκρισία να είσαι Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, να λυσσομανάς κατά των FUNDS που παίρνουν άδικα τα σπίτια του κόσμου με τους πλειστηριασμούς και ο αδελφός σου ο οποίος είναι συμβολαιογράφος και με τον οποίο διατηρείται την ίδια επαγγελματική έδρα στην Αταλάντη , ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ υπέρ των FUNDS ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΎΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, που εσύ κατακεραυνώνεις με την πολιτική σου;;; EINAI NOMIMO. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΗΘΙΚΟ ;;; Για του λόγου το αληθές, οι δημόσιες δημοσιεύσεις από την ηλεκτρονική σελίδα διενέργειας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών».

Δείτε την ανάρτησή του