ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Στιγμές χαλάρωσης για τους πολιτικούς αρχηγούς λίγο πριν από τις κάλπες

Εκλογές 2023: Στιγμές χαλάρωσης για τους πολιτικούς αρχηγούς λίγο πριν από τις κάλπες
EUROKINISSI.

Μία ημέρα πριν από τις εκλογές στη χώρα μας, τα κομματικά επιτελεία προχωρούν σε έναν σύντομο απολογισμό της προεκλογικής περιόδου. Οι πολιτικοί αρχηγοί χαλαρώνουν, με τους πολίτες να καλούνται να αποφασίσουν τι θα ψηφίσουν εν όψει της αυριανής (25/06) εκλογικής αναμέτρησης.

Μερικές ώρες πριν από τη δεύτερη κάλπη, οι πολιτικοί αρχηγοί περνούν στιγμές ηρεμίας, αφού από σήμερα τα μεσάνυχτα (24/06) έχουν απαγορευθεί οι πολιτικές δραστηριότητες. Ως είθισται, την τελευταία ημέρα πριν από τις εκλογές, οι επικεφαλής των παρατάξεων συναντώνται με δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε στο κέντρο της Αθήνας με πολιτικούς συντάκτες, ενώ, συνομίλησε με πολίτες στην Ερμού και έβγαλε φωτογραφίες με περαστικούς, αρκετοί εξ αυτών τουρίστες.

Στη Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, είχε την καθιερωμένη συνάντηση με διαπιστευμένους δημοσιογράφους λίγο πριν από τις κάλπες. Αφού περπάτησε στην πόλη και την αγορά, συνομίλησε με πολίτες, ενώ έπειτα πέρασε λίγες ώρες χαλάρωσης, στη στοά Μοδιάνο.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, επισκέφθηκε τα χωριά του Ηρακλείου το πρωί (24/06). Στις 14:30, γευμάτισε μαζί με δημοσιογράφους στον Κρουσώνα, ενώ, δεν έλειψε η κρητική μουσική αλλά και η… τσικουδιά.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, βρέθηκε για γεύμα σε μεζεδοπωλείο στο Αιγάλεω, μαζί με συνεργάτες και δημοσιογράφους.

Σχετικές ειδήσεις