ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια - Να χτίσουμε μία ισχυρή Ελλάδα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια - Να χτίσουμε μία ισχυρή Ελλάδα
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε στην πρώτη δήλωση μετά τη μεγάλη νίκη στις εκλογές.

Σαρωτική νίκη και αυτοδυναμία για τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές 2023, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι από νωρίς στα γραφεία του κόμματος και να παρακολουθεί τα αποτελέσματα.

Λίγο μετά τις 21:00 της Κυριακής (25/6), ο κ. Μητσοτάκης, που φέρεται ήδη να έχει αποφασίσει για τα ονόματα των υπουργών της νέας κυβέρνησης, προχώρησε και στην πρώτη δήλωση για τη μεγάλη νίκη στις εκλογές.

«Λάβαμε ισχυρή εντολή για να προχωρήσουμε», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας «ένα μεγάλο ευχαριστώ» στους Έλληνες για την εμπιστοσύνη τους.

«Δεν υπόσχομαι θαύματα, δεν θα ανεχθώ έπαρση και αλαζονεία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι «θα είμαστε δίπλα στους πολίτες».

«Από αύριο η νέα κυβέρνηση καλείται να κάνει πράξη το αποτέλεσμα που έδωσε η κάλπη. Ο λαός μας έδωσε μια μεγάλη πλειοψηφία. Οι μεταρρυθμίσεις θα προχωρήσουν με ταχύτητα».

Απευθύνθηκε, όμως, και σε αυτούς που δεν τον ψήφισαν, λέγοντας: «Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων».

Έκανε όμως και μια προσωπική αναφορά, τονίζοντας: «Δούλεψα πολύ σκληρά για να φτάσω ως εδώ. Δεν θα τα είχα καταφέρει, όμως, χωρίς τους συνεργάτες μου. Όμως, το μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω στην οικογένειά μου, στη Μαρέβα, τον Κωνσταντίνο, τη Δάφνη».

Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη: