ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Να ενώσουμε την κοινωνία – Τα δύο πρώτα νομοσχέδια

Κυριάκος Μητσοτάκης: Να ενώσουμε την κοινωνία – Τα δύο πρώτα νομοσχέδια
INTIME

Μέσα από τα social media ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έθεσε τις προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης μετά την πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου το πρωί της Τετάρτης (28/6).

Η νέα κυβέρνηση έπιασε δουλειά από το πρωί της Τετάρτης (28/6), με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, να δίνει το στίγμα του στην έναρξη του πρώτου υπουργικού συμβουλίου. Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τους υπουργούς, αναπληρωτές και υφυπουργούς να «μην θυσιάζεται το έργο στον βωμό της επικοινωνίας», θέτοντας έτσι και τις κατευθυντήριες γραμμές για τη διακυβέρνηση της επόμενης τετραετίας.

«Η πρώτη μας συνεδρίαση πραγματοποιείται στο φως μιας μεγάλης εκλογικής νίκης. Είμαστε ευγνώμονες στον ελληνικό λαό για την επιλογή του. Οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές και έχουμε χρέος να τις εκφράσουμε, καθώς αυτές προέρχονται από ένα ευρύ λαϊκό ρεύμα, το οποίο μας εμπιστεύτηκε», έγραψε λίγη ώρα αργότερα στον λογαριασμό του στο Twitter ο πρωθυπουργός.

Μάλιστα, συνόδευσε την ανάρτηση αυτή και με ένα βίντεο στο οποίο αναλύονται τα δύο πρώτα νομοσχέδια που έχει θέσει ως προτεραιότητα η κυβέρνηση. Το πρώτο θα αφορά, όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, την οργάνωση του κράτους για πιο αποτελεσματική άσκηση κεντρικής πολιτικής, ενώ το δεύτερο νομοσχέδιο θα αφορά κεντρικές οικονομικές δεσμεύσεις και έκτακτες κοινωνικές ανάγκες.

Σε επόμενο μήνυμά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε επίσης ότι «Σκοπός μας είναι να ενώνουμε την κοινωνία. Είμαστε υπηρέτες του δημοσίου συμφέροντος, άρα είμαστε υπηρέτες όλων των πολιτών. Αντίπαλοί μας είναι μόνο τα προβλήματα και τα όποια δικά μας λάθη. Ξεκινάμε λοιπόν υπεύθυνα, αλλά και αισιόδοξα τη δεύτερη θητεία μας».

Σχετικές ειδήσεις