Γιώργος Τσίπρας: Δευτερεύων, αλλά υπαρκτός ο κίνδυνος διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γιώργος Τσίπρας ρωτήθηκε εάν φοβάται τη διάσπαση του κόμματος για να απαντήσει: «Είναι δευτερεύων κίνδυνος σε σχέση με τον κίνδυνο να μην αποκτήσουμε άμεσα πολιτική γραμμή, κατεύθυνση κα ηγεσία, τέτοια που να οδηγήσει σε ανάταξη του κόμματος»

Γιώργος Τσίπρας
1'

Δήλωση «βόμβα» έκανε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ξάδερφος του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργος Τσίπρας.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και σχολιάζοντας την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία, ο Γιώργος Τσίπρας ανέφερε ότι ο κίνδυνος διάσπασης του κόμματος είναι υπαρκτός.

Ο Γιώργος Τσίπρας ρωτήθηκε εάν φοβάται τη διάσπαση του κόμματος για να απαντήσει: «Είναι δευτερεύων κίνδυνος σε σχέση με τον κίνδυνο να μην αποκτήσουμε άμεσα πολιτική γραμμή, κατεύθυνση κα ηγεσία, τέτοια που να οδηγήσει σε ανάταξη του κόμματος».

«Ο κίνδυνος αυτός (σ.σ. της διάσπασης) αντικειμενικά υπάρχει αλλά νομίζω ότι είναι ο δεύτερος», είπε, σημειώνοντας ότι «πρέπει είναι να διατηρηθούμε ενιαίοι».

Ερωτηθείς εάν υπάρχει ενδεχόμενο να δημιουργήσει ο Αλέξης Τσίπρας κάτι νέο, είπε ότι δεν γνωρίζει τίποτα παραπάνω από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. «Νομίζω ότι είχε δεκαπλάσιες δυνατότητες και όπλα να κάνει αυτό το πράγμα το προηγούμενο χρονικό διάστημα, δηλαδή να γίνει ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ κάτι άλλο και αυτό δεν έγινε. Εννοώ ότι δεν έγινε σε πολύ καλύτερους όρους».

«Έχει τέτοιο μέγεθος ο Αλέξης Τσίπρας, που νομίζω θα αποφασίσει μόνος του τι θα κάνει», κατέληξε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
08:34ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο TikToker Manolο