ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργία Γεννιά: Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ - «Ξεκαβαλικέψτε από το καλάμι»

Γεωργία Γεννιά: Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ - «Ξεκαβαλικέψτε από το καλάμι»

Η πρώην βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Γεωργιά Γεννιά εξέφρασε την αγανάκτησή της για τα όσα συμβαίνουν

Βολές προς όλες τις κατευθύνεις εξαπέλυσε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Γεωργία Γεννιά, σε ανάρτηση μέσω της οποίας γνωστοποιεί την αποχώρησή της από το κόμμα.

«Ξεκαβαλικέψτε απ' το καλάμι!! Σας, μας βλέπει ο κόσμος!! Λίγη αξιοπρέπεια!! Λίγη σοβαρότητα!!», αναφέρει χαρακτηριστικά η πρώην βουλευτής στην μακροσκελή της ανάρτηση, στην οποία κάνει αναφορά σε ελιτίστικες συγκεντρώσεις και «μοίρασμα» θέσεων.

Ειδικότερα, σχολιάζοντας την δήλωση του επικεφαλής της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύση Τεμπονέρα, ότι δεν θα μετέχει στην διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου, ανέφερε «υποψήφιοι από διαρροές, χωρίς να έχουν ανακοινώσει υποψηφιότητα, την αποσύρουν σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, όχι στα Όργανα του κόμματος».

Κατήγγειλε μάλιστα ότι γίνονται συνεδριάσεις χωρίς να πραγματοποιείται χάραξη πολιτικών στόχων ενώ κατήγγειλε «πανηγύρια από όσους εκλέχτηκαν εν τέλει βουλευτές, συγκροτώντας όμως μια κοινοβουλευτική ομάδα που ούτε πρόταση δυσπιστίας μπορεί να καταθέσει» αλλά και «ελιτίστικες μαζώξεις με στόχο να μοιράσουν θέσεις και όχι να δώσουν λύσεις στο αδιέξοδο που έχουμε βρεθεί»

Αναλυτικά η ανάρτηση στης Γ. Γεννιά:

Α Ρ Κ Ε Τ Α

Ούτε τη νίκη ούτε την ήττα μπορεί να διαχειριστεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

  • Υποψήφιοι από διαρροές, χωρίς να έχουν ανακοινώσει υποψηφιότητα, την αποσύρουν σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, όχι στα Όργανα του κόμματος,
  • συνεδριάσεις χωρίς χάραξη πολιτικών στόχων
  • πανηγύρια από όσους εκλέχτηκαν εν τέλει βουλευτές, συγκροτώντας όμως μια κοινοβουλευτική ομάδα που ούτε πρόταση δυσπιστίας μπορεί να καταθέσει,
  • Ελιτίστικες μαζώξεις με στόχο να μοιράσουν θέσεις και όχι να δώσουν λύσεις στο αδιέξοδο που έχουμε βρεθεί
  • Κλάμα αλλά και τοξικότητα από αναρτήσεις που καμία σχέση δεν έχουν με την Αριστερά
  • Συνιστώσες των συνιστωσών που ο κόσμος δεν ξέρει τι αντιπροσωπεύει η καθεμία.. άλλωστε η σύγχυση υπάρχει πλέον στο μυαλό του ψηφοφόρου στο να ξεχωρίσει την Αριστερά από τη Δεξιά και το Κέντρο , όχι να ξέρει τι είναι ΡΕΝΕ 6και 6, Κίνηση Μελών, 53 Ομπρέλες κλπ
  • Συν όλα τα άλλα όποιος παράλογος αποχωρεί από το κόμμα, είναι εχθρός του που έχει ως στόχο να βλάψει την ενότητα και την Ανασυγκρότηση !!
  • Άθλιες εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές στελεχών μας που εκπροσωπούν την πάρτη τους ακόμα και σήμερα
  • Να υπενθυμίσω πως η επόμενη ημέρα ήταν χθες !
    Όταν τα μέλη από 30.000 έγιναν 170.000 ! Αποστολή μας ήταν να τα φέρουμε. Πιστεύαμε πως υπήρχε σχέδιο από τα Κεντρικά να αξιοποιηθούν να έχουν ρόλο να αναλάβουν θέσεις ευθύνης … αλλά τι λέω η τρελή ονειροπόλα !!