ΠΑΣΟΚ για Λοβέρδο: «Καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται από αυτές»

Η πρώτη αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη για την παραίτηση Λοβέρδου.

ΠΑΣΟΚ για Λοβέρδο: «Καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται από αυτές»
1'

«Καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται από αυτές» σχολίασαν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την απόφαση του Ανδρέα Λοβέρδου να παραιτηθεί από το ΠΑΣΟΚ.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και πρώην διεκδικητής της αρχηγίας του κόμματος, προέβη στην ανακοίνωση-βόμβα της αποχώρησής του από το κόμμα, στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, παραιτείται κι από μέλος του κόμματος, ενώ για τους λόγους της παραίτήσης ενημέρωσε με εμπιστευτική επιστολή τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο Ανδρέας Λοβέρδος οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση καθώς διαφωνεί με την αντιπολιτευτική στρατηγική του ΠΑΣΟΚ.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Από σήμερα παραιτούμαι απο όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος.

Εύχομαι στον Πρόεδρο, τα στελέχη και τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλή επιτυχία στον αγώνα και τις προσπάθειές τους.

ΥΓ: Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ΄όλα είναι πεντακάθαρη».

Η ανάρτηση του Ανδρέα Λοβέρδου όπως τη δημοσίευσε στο twitter:
Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή