ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Kαρφιά» Βαρβιτσιώτη σε κάποιες ακτοπλοϊκές για τις προσφορές στα εισιτήρια

«Kαρφιά» Βαρβιτσιώτη σε κάποιες ακτοπλοϊκές για τις προσφορές στα εισιτήρια

Υπάρχουν και ορισμένες εταιρείες που οι προσφορές τους δεν είναι ικανοποιητικές, δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Κάποιες ακτοπλοϊκές εταιρείες προχώρησαν σε σημαντικές μειώσεις στο κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μετά την πίεση που άσκησε η κυβέρνηση, δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ» στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν και ορισμένες εταιρείες που οι προσφορές τους δεν είναι ικανοποιητικές και θα πρέπει να τις αναπροσαρμόσουν.

«Περιμένουμε ακόμα περισσότερα και περιμένουμε και από τις υπόλοιπες ακτοπλοϊκές εταιρείες μέσα στην ημέρα και αύριο να ανακοινώσουν το υπόλοιπο πακέτο των εκπτώσεων, ώστε τουλάχιστον να καλυφθεί ένα σημαντικό μέρος της επιβατικής κίνησης του Αυγούστου, του Ιουλίου και του Αυγούστου, δηλαδή του χρόνου στον οποίο η πλειοψηφία των Ελλήνων των ελληνικών οικογενειών αποφασίζει να πάει τις καλοκαιρινές της διακοπές», είπε. Ο κ. Βαρβιτσιώτης επεσήμανε πως υπήρξαν εταιρείες που έκαναν όντως προσφορές για οικογένειες και πολυμελείς παρέες αλλά και άλλες, που με μικροπροσφορές θεωρούν πως «περνάνε τον πήχη των προσδοκιών», είπε και πρόσθεσε πως «δεν θεωρώ ότι το κάνουν. Αυτές δεν είναι ούτε μέσα στο πνεύμα όσων ζήτησε η κυβέρνηση, ούτε σε όσα χρειάζεται η κοινωνία».