ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το παρασκήνιο πίσω από την παραίτηση του Νότη Μηταράκη - Ο εκνευρισμός Μητσοτάκη

Νότης Μηταράκης,
Eurokinissi

Τι έκανε τον Νότη Μηταράκη να υποβάλει την παραίτησή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή, στο οποίο αναφερόταν ότι ο Νότης Μηταράκης εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης στην Πάτμο, ξεκινώντας τις διακοπές του. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, έκανε βόλτα και με σκάφος για ώρες. Αυτό, μάλιστα, ήταν κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος δεν σταμάτησε στιγμή να επιβλέπει τις επιχειρήσεις για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Έτσι, λίγες ώρες μετά το εν λόγω δημοσίευμα ο Νότης Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον πρωθυπουργό.

Οι αλλαγές στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τοποθετείται ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου. Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 19:00, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σχετικές ειδήσεις