ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρία Κορινθίου: Αποσύρει την υποψηφιότητά της για την Περιφέρεια Αττικής

Μαρία Κορινθίου: Αποσύρει την υποψηφιότητά της για την Περιφέρεια Αττικής

Πώς η Μαρία Κορινθίου αιτιολόγησε την απόφασή της.

Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου γνωστοποίησε ότι αποσύρεται από την εκλογική αναμέτρηση του Οκτωβρίου ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, μετά τις εξελίξεις με τον Γιώργο Πατούλη και τον Νίκο Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής.

Η Μαρία Κορινθίου είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά της στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη, όμως, μετά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ότι θα στηρίξει τον Νίκο Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής και την απόσυρση του Γιώργου Πατούλη από την «κούρσα», η Μαρία Κορινθίου ανέφερε ότι δεν θα είναι υποψήφια, πλέον.

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τις περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνω ότι αποσύρω την υποψηφιότητα μου, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος. Επέλεξα να δεχτώ την υποψηφιότητα μου, μετά από πρόταση του Γιώργου Πατούλη και να ασχοληθώ με τα κοινά, αναλογιζόμενη ότι θα βρεθώ δίπλα σε έναν άνθρωπο ο οποίας όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του “αγκάλιασε” επιτυχημένα θέματα του πολιτισμού και των καλλιτεχνών.

Η φωνή κάθε ανθρώπου είναι ισχυρή, μοναδική και πρέπει πάντα να ακούγεται. Έτσι λοιπόν και εγώ από την μεριά μου θέλησα να είμαι μέρος αυτού του εγχειρήματος σε ότι αφορά τον δικό μου τομέα, τον πολιτισμό. Μία μικρή φωνούλα που αγαπά την χώρα της, την ιστορία τις και κατ’ επέκταση και τον πολιτισμό της. Μία φωνούλα που θα βοηθούσε με τον τρόπο της, στην εξέλιξη αυτού με πολύ αγάπη.

Όλα αυτά τα χρόνια, σαν καλλιτέχνης, έχω επιλέξει να πιστεύω ότι η τοπική αυτοδιοίκηση και η περιφερειακή αυτοδιοίκηση θα πρέπει να λειτουργούν αυτόνομα και χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις. Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας, για άλλη μια φορά και τη στήριξή σας. Το Μαράκι σας», έγραψε σε μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα.

Σχετικές ειδήσεις