ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη – Ελληνική Λύση: «Για άλλη μία φορά, η κυβέρνηση αποδεικνύεται ανίκανη»

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη – Ελληνική Λύση: «Για άλλη μία φορά, η κυβέρνηση αποδεικνύεται ανίκανη»
INTIME.

«Πυρά» της Ελληνικής Λύσης προς την κυβέρνηση, για τη φωτιά που μαίνεται στην Αλεξανδρούπολη.

Άνιση «μάχη» με τις φλόγες δίνουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προσπαθώντας να περιορίσουν την εξάπλωση της πυρκαγιάς. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο, ενώ, το «112» ήχησε ξανά στους κατοίκους της Αλεξανδρούπολης για να μείνουν σε εσωτερικούς χώρους, λόγω των καπνών που καλύπτουν τον «ουρανό» του νομού.

Το νεότερο μήνυμα του «112» απευθύνεται στους κατοίκους των οικισμών Αμφιτρίτη και Μαΐστρος και δίδει εντολή να απομακρυθούν / εκκενώσουν προς Αλεξανδρούπολη, εξαιτίας του «πύρινου μετώπου».

«Για άλλη μία φορά η κυβέρνηση αποδεικνύεται ανίκανη να υπερασπίσει τις ζωές και τις περιουσίες των Ελλήνων, αλλά και να διαφυλάξει την εθνική ασφάλεια», σημείωσε η Ελληνική Λύση μέσω ανακοίνωσης.

«Την ώρα που η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη γιγαντώθηκε από την ανεπίτρεπτη κυβερνητική ολιγωρία, ο Πρωθυπουργός δημοσίευε στημένες φωτογραφίες από τις “αδιάκοπες διακοπές” του. Σε οιαδήποτε πολιτισμένη χώρα, θα είχαν παραιτηθεί τόσο οι αρμόδιοι Υπουργοί. όσο και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός», υπογραμμίσθηκε στην ανακοίνωση του κόμματος.

Σχετικές ειδήσεις