ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Βελόπουλου σε Μητσοτάκη: Ψεύτης, ψεκασμένος, άσχετος και πορφυρογέννητος

Επίθεση Βελόπουλου σε Μητσοτάκη: Ψεύτης, ψεκασμένος, άσχετος και πορφυρογέννητος
Ο Κυριάκος Βελόπουλος στο βήμα της Βουλής.
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, στη δευτερολογία του επιτέθηκε φραστικά στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όσα ανέφερε στη δευτερολογία του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Κυριάκου Βελόπουλου. Στη δική του δευτερολογία, ο κ. Βελόπουλος εμφανίστηκε εκτός εαυτού στο βήμα της Βουλής και επιτέθηκε με ιδιαίτερα σκληρούς, προσωπικούς, χαρακτηρισμούς στον πρωθυπουργό.

Ο κ. Βελόπουλος χαρακτήρισε ψεύτη, επικίνδυνο, άσχετο και ψεκασμένο τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ υποστήριξε ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να λοιδορεί την πολιτική του αξιοπρέπεια. Ακολούθως, επεσήμανε ότι από τη στιγμή που η συζήτηση πήγε επί προσωπικού, έχει να πει πάρα πολλά. Ο κ. Βελόπουλος ανέλυσε το πώς τοποθετούνται ανεμογεννήτριες στα βουνά, υπερθεματίζοντας ότι καίγονται δάση για να μπορούν να περάσουν τα πτερύγια των ανεμογεννητριών προς τα σημεία όπου έχει προγραμματιστεί να τοποθετηθούν.

«Είπε τα άλλα κόμματα, μικροκομματίδια, ο πορφυρογέννητος που δεν έχει κάνει τίποτα στη ζωή του και είναι φιλοξενούμενος στη Νέα Δημοκρατία», ανέφερε μεταξύ άλλων. Επιπλέον, ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε επικριτικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το γεγονός ότι κάθε φορά που ανεβαίνει στο βήμα, εκείνος αποχωρεί από τη Βουλή.