ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελλ. Λύση: Η Ελλάδα αναδείχθηκε «πρωταθλήτρια» καμένων εκτάσεων σε Ευρώπη, Μ. Ανατολή και Β. Αφρική

Ελλ. Λύση: Η Ελλάδα αναδείχθηκε «πρωταθλήτρια» καμένων εκτάσεων σε Ευρώπη, Μ. Ανατολή και Β. Αφρική

Το κόμμα της Ελληνικής Λύσης εξέδωσε ανακοίνωση, σχετικά με τη μελέτη του Αντιστράτηγου ε.α. της Πυροσβεστικής, Ανδριανού Γκουρμπάτση, για τις καμένες εκτάσεις στη χώρα μας, που δημοσίευσε το Newsbomb.gr.

«Η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναδείχθηκε "πρωταθλήτρια" καμένων εκτάσεων σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική το 2023, με σχεδόν 1,8 εκατομμύρια καμένα στρέμματα. Όσο κι αν ο πρωθυπουργός καταφεύγει σε ύβρεις, προσβολές και επικοινωνιακά τεχνάσματα, το "έργο" του θα μείνει ανεξίτηλο στην ελληνική ιστορία, ως μία μαύρη σελίδα», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Παράλληλα, σημειώνει ότι «αναμένουμε πλέον την απολογία του κύριου Μητσοτάκη, προκειμένου να εξηγήσει πειστικά στον ελληνικό λαό, γιατί δεν παρήγγειλε επιβραδυντικό υλικό έγκαιρα και γιατί δεν πήρε κανένα μέτρο στην Δαδιά παρά τις διαβεβαιώσεις που έδωσαν οι αρμόδιοι υπουργοί το 2022» ενώ καταλήγοντας υποστηρίζει ότι «όσο και εάν ο κύριος Μητσοτάκης προσπαθεί να απαξιώσει το Κοινοβούλιο, θα έρθει η στιγμή της απολογίας του, η οποία δεν θα είναι μόνο πολιτική».