ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Παππάς: «Να υπηρετήσουμε την Παράταξη της Νίκης»

Νίκος Παππάς: «Να υπηρετήσουμε την Παράταξη της Νίκης»

Νίκος Παππάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το αποτέλεσμα - «Η παράταξη μας βγαίνει πιο δυνατή από αυτή τη διαδικασία»

«Από αύριο, όλοι οι συνυποψήφιοι έχουμε υποχρέωση να υπηρετήσουμε την ανάγκη για μια μεγάλη προοδευτική αλλαγή, να υπηρετήσουμε την παράταξη της νίκης», δήλωσε μεταξύ άλλων στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στην Κουμουνδούρου
ο Νίκος Παππάς.

«Η παράταξή μας βγαίνει πιο δυνατή από αυτή τη διαδικασία.

Είναι μία απόδειξη ότι πρέπει να προχωρήσουμε ταχύτατα στον μετασχηματισμό του κόμματός μας σε μια αριστερή προοδευτική δημοκρατική παράταξη.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλον τον κόσμο, άνδρες και γυναίκες, που εργάστηκαν ασταμάτητα και ακούραστα για να γίνει άψογα αυτή η μεγάλη δημοκρατική γιορτή.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συντρόφους και όλες τις συντρόφισσες που στήριξαν την υποψηφιότητά μου.

Σε κάθε περίπτωση, όπως παλιά, όπως και τώρα, όπως και πάντα θα αγωνίζομαι για την ενότητα της παράταξης για να γίνει αυτή πιο δυνατή και θα συνεχίσω, με κάθε ικμάδα των δυνάμεών μου, να υπερασπίζομαι όσα με καθαρότητα παρουσίασα στην προεκλογική περίοδο.

Από αύριο όλοι οι συνυποψήφιοι, τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω για το υψηλό επίπεδο ήθους και ποιότητας του διαλόγου κατά την προεκλογική περίοδο, έχουμε υποχρέωση, από όποια θέση μας έταξε ο λαός του ΣΥΡΙΖΑ, ο προοδευτικός κόσμος, να υπηρετήσουμε την ανάγκη για μια μεγάλη προοδευτική αλλαγή.

Να υπηρετήσουμε την Παράταξη της Νίκης», είπε ο Νίκος Παππάς.