ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ - Ξεκάθαρος ο Νίκος Παππάς: Δεν θα είμαι ο επόμενος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

ΣΥΡΙΖΑ - Ξεκάθαρος ο Νίκος Παππάς: Δεν θα είμαι ο επόμενος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Ο Νίκος Παππάς απάντησε στην ερώτηση γιατί επέλεξε τον Κασσελάκη έναντι της Αχτσιόγλου. 

Με την εκλογή Κασσελάκη το τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ στρίβει προς τη νίκη, διαμήνυσε ο μέχρι χθες υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Επίσης, ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς για τη θέση που είχε εκφράσει κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου των εκλογών για τη διενέργεια ντιμπέιτ και την επίκληση της θέσης του από την υποψήφια πρόεδρο Έφη Αχτσιόγλου, είπε πως του δίνει το δικαίωμα να αναρωτηθεί γιατί δεν έγινε.

Απαντώντας στην ερώτηση γιατί επέλεξε τον Κασσελάκη και όχι την Αχτσιόγλου, ο Νίκος Παππάς είπε ότι υπάρχουν πολιτικές διαφωνίες με την υποψήφια πρόεδρο, υπενθυμίζοντας τις έντονες διαφωνίες τους στο Συνέδριο.

Σε ό,τι αφορά τη σημερινή συνάντησή του με τον Στέφανο Κασσελάκη, ανέφερε πως έγινε στο φως του ήλιου και χωρίς ανταλλάγματα θέσεων.

Σημείωσε πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι εγγυητής της πορείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Περαιτέρω, υπογράμμισε την ανάγκη πολιτικοποίησης της συζήτησης ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. «Θέλω να καλέσω και τις δύο μεριές να πολιτικοποιήσουν την κουβέντα» ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως πρέπει να συζητάμε για την πολιτική.