ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σωκράτης Φάμελλος: Ο κόσμος ψήφισε για να έχει ηγεσία ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι για τα πρόσωπα

Σωκράτης Φάμελλος: Ο κόσμος ψήφισε για να έχει ηγεσία ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι για τα πρόσωπα
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, υποστήριξε πως η αυξημένη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές δεν είχε να κάνει με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Ο κόσμος ήρθε να ψηφίσει γιατί έχει προβλήματα στη ζωή του», είπε χαρακτηριστικά στο Open ο Σωκράτης Φάμελλος. Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως «δεν κάνω μόνο την ανάγνωση ότι ήρθαν μόνο για τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και αυτός στον ΣΥΡΙΖΑ ανήκει».

«Ήρθαν πολλά νέα πρόσωπα, ήρθαν γιατί θέλουν ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει μία ηγεσία, να είναι μια σοβαρή αντιπολίτευση για τον τόπο», είπε στη συνέχεια.

Ο Σωκράτης Φάμελλος αρνήθηκε να σχολιάσει την προσωπικότητα του κάθε υποψηφίου, σε ερωτήσεις που δέχθηκε για τον Στέφανο Κασσελάκη, αναφέροντας ξανά πως η συμμετοχή του κόσμου ήταν «συμμετοχή για τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Εγώ δεν συμμετείχα ποτέ σε ένα προσωποκεντρικό κόμμα», είπε ο κ. Φάμελλος προκαλώντας αντιδράσεις από τους παριστάμενους στο πάνελ καθώς του ανέφεραν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επί Αλέξη Τσίπρα ήταν το απόλυτο προσωποκεντρικό κόμμα. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Φάμελλος ανέφερε πως είναι αναγκαία η ενότητα στην επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ όποιος και αν εκλεγεί αρχηγός στο κόμμα.