ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπάρκας: «Γιατί στηρίζω την Έφη Αχτσιόγλου»

Μπάρκας: «Γιατί στηρίζω την Έφη Αχτσιόγλου»

Ο Κώστας Μπάρκας τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή έχει τοποθετηθεί υπέρ της υποψηφιότητας της Έφης Αχτσιόγλου για την προεδρεία του κόμματος τεκμηριώνοντας την επιλογή του αυτή με πολιτικά επιχειρήματα κι ότι συνεχίζει να την υποστηρίζει.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, το μεσημέρι της Πέμπτης μίλησε στην τηλεόραση του Mega και εξήγησε τους λόγους που υποστηρίζει την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου για την προεδρεία του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κώστας Μπάρκας τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή έχει τοποθετηθεί υπέρ της υποψηφιότητας της Έφης Αχτσιόγλου για την προεδρεία του κόμματος τεκμηριώνοντας την επιλογή του αυτή με πολιτικά επιχειρήματα και ότι συνεχίζει να την υποστηρίζει.

«Η επόμενη μέρα θα είναι ενωτική κι ενιαία, αρκεί να το επιδιώξουμε αυτό όλοι. Την Δευτέρα θα πάμε όλοι μαζί κι ως κόμμα να διεκδικήσουμε την διακυβέρνηση της χώρας. Νομίζω ότι αυτό είναι υποχρέωση όλων μας, είναι υποχρέωση απέναντι στους χιλιάδες που θα έρθουν να ψηφίσουν και την Κυριακή. Θεωρώ ότι θα πρέπει να συζητήσουμε πολιτικά για το πώς ο ΣΥΡΙΖΑ ως ενιαίο σώμα με τον/την αρχηγό που θα εκλέξει θα κερδίσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη» ανέφερε ο κ. Μπάρκας.

Μάλιστα ο κ. Μπάρκας τόνισε ότι προσλαμβάνει θετικά την άποψη της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής να έχουν δικαίωμα ψήφου όλοι.

Για την περίπτωση που θα εκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Αν ο Στέφανος Κασσελάκης υπερασπιστεί τις θέσεις, τις αξίες κι αυτά που θέλει να διαδραματίσει το κόμμα στην ελληνική κοινωνία και ψηφιστεί από την πλειοψηφία όσων έρθουν να ψηφίσουν την Κυριακή, φαντάζομαι ότι όλοι μας πρέπει να το αποδεχτούμε»

Στην συνέχεια ο Κώστας Μπάρκας κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη να καταδικάσει όλες τις επιθέσεις που έχουν γίνει στο πρόσωπο της Έφης Αχτσιόγλου.

«Στο συντροφικό κλίμα που πρέπει να δημιουργηθεί και για να πάμε ενιαία και αδιαίρετα την επόμενη μέρα ο Στέφανος Κασσελάκης να καταδικάσει όλες τις επιθέσεις που έχουν γίνει κατά της Έφης Αχτσιόγλου».

Καταλήγοντας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε: «Ακούω ότι υπήρξε υπονόμευση του Αλέξη Τσίπρα και θα ήθελα να πω ότι πριν περίπου από ένα χρόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ένα συνέδριο στο οποίο βγήκε μία πλειοψηφία και μία μειοψηφία που αποτυπώθηκαν στα κεντρικά όργανα του κόμματος. Φαντάζομαι ότι αυτοί που μιλούν για υπονομευτές δεν μιλούν για την πλειοψηφία, γιατί οι πλειοψηφίες διαμορφώνουν τις τελικές θέσεις ενός κόμματος».