ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νάσος Ηλιόπουλος: Προσβολή για τον Τσίπρα ότι παραιτήθηκε λόγω πιέσεων από στελέχη

Νάσος Ηλιόπουλος: Προσβολή για τον Τσίπρα ότι παραιτήθηκε λόγω πιέσεων από στελέχη
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Με διάθεση να διασφαλιστεί η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη ημέρα των εσωκομματικών εκλογών αλλά και επικριτικός απέναντι σε όσους διακινούν σενάρια για τον Αλέξη Τσίπρα, εμφανίστηκε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Έχοντας πάρει σαφή θέση υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου, ο Νάσος Ηλιόπουλος μίλησε για άγνοια του Στέφανου Κασσελάκη αναφορικά με την επικίνδυνη δήλωση του δεύτερου για τα Κατεχόμενα και την Κύπρο. Από εκεί και πέρα, ωστόσο, στην παρουσία του στο Open ο άλλοτε εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε με ενωτική διάθεση για την επόμενη ημέρα στο κόμμα, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της Κυριακής.

Παράλληλα, ο Νάσος Ηλιόπουλος υποστήριξε πως «Θα ήταν βαθύτατη προσβολή στον Αλέξη Τσίπρα, έναν άνθρωπο που δεν έκανε πίσω στον Σόιμπλε, αν έλεγα ότι παραιτήθηκε επειδή τον πίεσαν στελέχη του. Θα ήταν βαθύτατη προσβολή». Ο κ. Ηλιόπουλος μίλησε για τα σενάρια που διακινούνται και υποστήριξε πως «Το πρώτο πρόβλημα είναι ότι αυτοί που τα λένε, υποτιμούν τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα».

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι απόλυτα συνεπής στην ορθή του επιλογή να μην παρέμβει στην εσωκομματική διαδικασία. Επέλεξε να μην δώσει «δαχτυλίδι». Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να κάνει καμία παρέμβαση. Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε, με τον τρόπο που μιλάνε πρώην πρωθυπουργό, μέσα από στενό συνεργάτη του, τον Θανάση Καρτερό. Μίλησε για αρουραίους του πληκτρολογίου και του διαδικτύου για αυτά τα σενάρια», τόνισε.