ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρανάκης για Κασσελάκη: Δεν υποτιμώ κανέναν, με ενοχλεί η αλαζονεία

Κυρανάκης για Κασσελάκη: Δεν υποτιμώ κανέναν, με ενοχλεί η αλαζονεία
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, σχολίασε τις επικίνδυνες δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για την Κύπρο αλλά και το συνολικό φαινόμενο του υποψηφίου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Για έναν νέο άνθρωπο που μπαίνει στην πολιτική και αξίζει την ευκαιρία του, έκανε λόγο ο Κωνταντίνος Κυρανάκης μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης υποστήριξε πως έκανε ένα σοβαρό λάθος, αναφερόμενος στη δήλωση για τα Κατεχόμενα που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

«Δεν έχω μάθει να υποτιμώ κανέναν και ο κάθε νέος άνθρωπος ο οποίος μπαίνει στην πολιτική, αξίζει την ευκαιρία του. Από εκεί και πέρα είναι ένα σοβαρό λάθος το οποίο προφανώς προκύπτει από την πολύχρονη απουσία αυτού του ανθρώπου από τη χώρα μας», είπε ο κ. Κυρανάκης και πρόσθεσε:

«Το βασικό που με ενόχλησε σε αυτήν τη δήλωση είναι ότι προκαλεί, δηλαδή πάει να κάνει παρατήρηση στον πρωθυπουργό, σηκώνει το δάχτυλο, και δεν ξέρει ακριβώς τι θέλει να πει. Αυτό δείχνει έναν άνθρωπο με αλαζονεία. Με ενόχλησε πολύ και θεωρώ ότι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να το αξιολογήσουν».