ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αποστολάκης «κάλυψε» τον Κασσελάκη: «Κανείς δεν γνώριζε τα εθνικά θέματα, ούτε ο Τσίπρας»

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αποστολάκης «κάλυψε» τον Κασσελάκη: «Κανείς δεν γνώριζε τα εθνικά θέματα, ούτε ο Τσίπρας»
EUROKINISSI.

«Με την τριβή μαθαίνει κανείς τα εθνικά θέματα», υποστήριξε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, αναφορικά με τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη για το ψευδοκράτος.

Το κλίμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία παραμένει τεταμένο, με το πολιτικό «θερμόμετρο» να… ανεβαίνει συνεχώς, με «φόντο» τις μεθαυριανές εκλογές (24/09) για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, έσπευσε να «καλύψει» τον έναν εκ των υποψηφίων για την προεδρία, Στέφανο Κασσελάκη, για το χθεσινό του ατόπημα σχετικά με το Κυπριακό. Υπενθυμίζεται ότι χαρακτήρισε ως «κρατίδιο» το ψευδοκράτος.

«Δεν είναι ο Κασσελάκης, που δεν τα γνωρίζει. Κανείς δεν τα γνώριζε, ούτε ο Τσίπρας. Κανείς δεν τα ήξερε από την αρχή, τα μαθαίνεις με την τριβή», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «ομολογώντας» –κατά μία έννοια– την άγνοια του Στέφανου Κασσελάκη για τα εθνικά θέματα.

Μάλιστα, ο κ. Αποστολάκης «απέκρουσε» το ενδεχόμενο ότι το συγκεκριμένο ολίσθημα οφείλεται σε ελαφρότητα, επιμένοντας ότι ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «μαθαίνει γρήγορα». «Είναι άδικο να κάνουμε “κόντρα” γνώσεων για το ποιος ξέρει και ποιος δεν ξέρει τα ελληνοτουρκικά», προσέθεσε.

«Η εμφάνιση Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ “εκτόξευσε” το ενδιαφέρον. Μέχρι να διεκδικήσει την ηγεσία, η διαδικασία ήταν υποτονική και οι εκτιμήσεις για την προσέλευση του κόσμου ήταν μικρή. Ο κόσμος νοιάζεται για τον ΣΥΡΙΖΑ και το δείχνει, οι άνθρωποι είδαν μία ελπίδα ότι έρχεται κάτι καινούργιο», σημείωσε ο κ. Αποστολάκης, ο οποίος στηρίζει ανοιχτά την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μόλις γίνει η επιλογή, θα δούμε πώς θα επιλυθεί. Υπάρχουν λύσεις, το ιδανικό θα ήταν να είναι στη Βουλή» το ενδεχόμενο να βρεθεί εκτός κοινοβουλίου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αν δεν παραιτηθεί κάποιος βουλευτής Επικρατείας, υπογράμμισε στη συνέχεια. «Αύριο, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Ο Κασσελάκης αυτό λέει, δεν αποκλείει κανέναν. Κανείς δεν περισσεύει από τον χώρο», ολοκλήρωσε ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Σχετικές ειδήσεις